Tily Niculae a născut un băiețel. Ce nume va primi cel de-al doilea copil al vedetei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 27 martie 2020, 16:29

Tily Niculae, actrița din celebrul serial ‘La Bloc’ a născut, joi, 26 martie, un băiat perfect sănătos.

La o zi după naștere, Tily (34 de ani) a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini cu cel mai nou membru al familiei.

Se pare că tânăra l-a născut pe băiețel chiar de ziua soțului ei.

Citește și  Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae s-au reîntâlnit la 17 ani de când jucau în „La Bloc”

Vedeta a postat pe profilul său de Instagram poze cu micuțul și un mesaj impresionant în care anunță și care va fi numele băiatului.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil.
De ziua soțului, i-am făcut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primarie să declarăm căsătorie iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație.
Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sănătos și voios. 3620 kg, 52 cm
Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albastri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând 🙂 ne vom drăgăli cu toții!”

sursa foto – instagram.com, facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter