Exclusiv! Povestea incredibilă de dragoste a lui Tibi Clenci, juratul „Bravo, ai stil!” – nimeni nu știa aceste detalii!

De Bianca Prangate, pe

Cu suflet de copil și ochii unui bătrân înțelept, Tibi Clenci este un paradox de șarm. Este cel mai renumit fotograf de modă din România și noul jurat „Bravo, ai stil!”.

Tibi Clenci ne-a cucerit atât prin fotografiile lui, cât și prin stilul său unic de a juriza concurentele din acest sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. El este un artist cu suflet de copil și este convins că cei mici dețin secretul fericirii adevărate, după cum a povestit într-un interviu exclusiv oferit pentru ediția de noiembrie a revistei Unica: „Privind în jur către cei mici, întotdeauna, dacă le acordăm măcar o secundă de atenție, vom observa că ei dețin poțiunea fericirii. Bucuria de a trăi noua zi la cote maxime este secretul celui ce sunt, a celui ce astăzi visează exact ca un copil, știind că mâine visul are mari șanse să devină realitate. Eu nu mă obișnuiesc cu binele, eu îl caut în permanență”.

Ceea ce puțini oameni știu este că Tibi Clenci este căsătorit de 23 de ani și că, împreună cu soția lui, Adina, are un fiu minunat, pe nume Tudor. Povestea de dragoste dintre Tibi și Adina este una demnă de filme, după cum ne-a povestit el: „Eu am aripi, însă forța plină de delicatețe care m-a purtat și mă poartă pretutindeni este minunata mea Adina”.

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai, planuri de căsătorie: „Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii”

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, pregătiți să devină părinți? „Vreau o fetiță ca tine”

Citește și: Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

Cum s-au întâlnit cei doi? „Eu mă întorsesem în Regie, în cartierul studențesc, după un an petrecut în Anglia și aveam în minte și în suflet marea dorință de a întâlni o fată româncă, ale cărei vorbe dulci să răsune diferit față de atât de utilizatul «I love you» al fetelor din UK”, a zis Tibi Clenci. „Știam că fetele noastre prețuiesc acest cuvânt și că îl folosesc cu sfințenie, nu la tot pasul. Și, uite așa, intru în camera unor prietene dragi mie din același cămin unde eu eram șef de cămin; le îmbrățișez. Una dintre amicele mele îmi făcea cu ochiul și îmi indica o direcție, șoptindu-mi să mă întorc și să privesc. Finally, privind către acea direcție, am văzut cocoțată pe o masă o fată într-o pijama salopetă, care răsucea sau mai bine zis se chinuia să monteze un bec; și chiar a reușit. Lumina a învăluit camera, însă parcă nimic nu strălucea mai tare ca Adina”.

„Așa am cunoscut-o eu pe soția mea”, a adăugat apoi. „Mai târziu, în iarna ce a urmat, m-a cunoscut și ea, rugându-mă să-i ofer brațul, să nu alunece. Dacă nu ar fi îndrăznit ea, Doamne, nici nu vreau să mă gândesc cine aș fi fost eu, ce viitor diferit aș fi avut și nu… nimic nu-i mai frumos ca acela pe care-l avem”.

Revista Unica de noiembrie se găsește din 22 OCTOMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter