Ți-o mai amintești pe Marlene Favela, protagonista din telenovela „Zorro”? Cum arată actrița acum?

De Adelina Duinea, pe

A cucerit publicul român în rolul Esmeraldei Sánchez din telenovela El Zorro, la espada y la rosa, iar, în luna august a anului acesta, Marlene Favela a împlinit 43 de ani.

Ți-o mai amintești pe Marlene Favela, protagonista din telenovela „Zorro”? Cum arată actrița acum?

În luna octombrie a anului trecut, actrița a devenit mamă pentru prima oară. Marlene a dat naștere unei fiice, Bella Seely, acum în vârstă de aproape un an.

Imagini cu Marlene și cu Bella în GALERIA FOTO de mai sus!

Actrița și fostul ei partener de viață, omul de afaceri George Seely, și-au oficializat relația în luna decembrie a anului 2017. Marlene a confirmat divorțul în luna iunie a anului acesta.

„Vreau să vă spun că da, sunt despărțită. Da, am cerut divorțul”, a mărturisit atunci actrița, potrivit TV Mania. „Fac acest filmuleț pentru că nu mai doresc ca presa să inventeze tot felul de lucruri.

Era momentul să fac un pas în față, deși cei care mă cunosc știu că niciodată, de-a lungul carierei mele, nu am răspuns zvonurilor din presă”, a mai spus Marlene.

„Vreau să știți că relația mea nu s-a terminat pentru că mi-am dorit să-mi continui cariera. Acesta este un prim lucru pe care vreau să îl lămuresc.

Niciodată nu mi-aș fi pus familia în pericol pentru niciun loc de muncă. M-am căsătorit cu un bărbat bun, minunat.

Niciodată nu voi vorbi rău despre tatăl fiicei mele. Este un bărbat pe care îl respect, pe care l-am iubit foarte mult și cu care m-am căsătorit”, continuă.

Nu a cerut pensie alimentară

Actrița a precizat că „orice ar fi făcut, (fostul ei soț) deja a plătit, pentru că a pierdut ocazia de a trăi alături de fiica și de soția lui”.

„Vreau ca fiica mea să își iubească părinții în mod egal, pentru că amândoi avem aceleași drepturi, pentru că amândoi o iubim enorm de mult, iar ea nu a avut nicio vină că noi am luat această decizie”, a mai spus.

„Nu voi cere pensie alimentară. Singură mă voi ocupa de creșterea și întreținerea Bellei, așa cum am făcut-o din prima zi în care s-a născut.

Asta se întâmplă nu din cauză că tatăl ei nu vrea sau pentru că nu îi pasă, ci pentru că situația, în momentul de față, nu îi permite.

Nu doresc să lupt pentru aceste lucruri. Vreau ca fiica mea să crească în armonie”, a încheiat.

În prezent, Marlene deține un magazin online de haine, Marlene Favela Fashion.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Andreea Marin se întoarce la TV. Primul interviu despre noua emisiune. EXCLUSIV

Christina Ich s-a fotografiat nemachiată: „Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter