Îți mai amintești de Dulce Maria din telenovela „Carita de angel”? Ce face și cum arată acum Daniela Aedo

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 21 februarie 2023, 19:28

Dulce Maria Larios, protagonista telenovelei „Carita de angel”, a reușit să cucerească milioane de telespectatori din întreaga lume cu gingășia și năzbâtiile ei. Au trecut 23 de ani de atunci, iar Daniela Aedo s-a transformat într-o tânără fermecătoare.

„Carita de angel”, difuzată de Televisa în anii 2000 – 2021, a fost una dintre cele mai iubite telenovele mexicane pentru copii. A avut un succes răsunător atât în Mexic, cât și în alte țări, printre care și România. Din distribuție au făcut parte actori consacrați, precum Lisette Morelos și Miguel de Leon. Alături de ei, în rolul lui Dulce Maria a jucat Daniela Aedo, care la acea vreme avea doar cinci ani.

Micuța care a reușit să cucerească publicul cu gingășia ei are acum 28 de ani și este de nerecunoscut. Vedeta a ajuns o femeie în toată firea, care continuă să cucerească publicul atât cu calitățile sale actoricești, cât și cu talentul ei muzical.

Citește și: Cum arată acum vedetele din serialele anilor ‘90

Ce face și cum arată acum Daniela Aedo, Dulce Maria din „Carita de angel”

După succesul din telenovela „Carita de angel” și alte câteva producții mexicane, Daniela Aedo și-a dorit să se dedice studiilor și a renunțat vreme de mulți ani la cariera de actriță. În liceu și-a descoperit pasiunea pentru muzică și a început să cânte la chitară și să compună, potrivit elespectador.com.

A urmat Colegiul de Muzică Berklee, cea mai mare universitate privată de muzică din lume. De asemenea, a devenit pasionată de vlogging și și-a creat propriul canal de YouTube, unde are peste 200.000 de urmăritori.

Daniela a revenit și la actorie, iar în 2009 a primit un rol în telenovela „Mi Pecado/ Fructul oprit”.

Citește și: Cum arată copiii membrilor trupei RBD. Formația se reunește în 2023 pentru un turneu de adio / Foto

Cine este iubitul Danielei Aedo

Așa cum a dezvăluit pe rețelele de socializare, Daniela Aedo trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani cu un artist mexican. Aceasta are o relație cu basistul Pablo Yescas.

„Nu e ușor să găsești pe cineva care nu doar să te iubească, ci să te susțină, să te înțeleagă, să te accepte cu toate aspectele tale, cu toate stările de spirit, bune sau rele. Îți mulțumesc pentru acești aproape trei ani incredibili”, i-a transmis actrița din „Carita de angel” iubitului ei anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter