Ți-o mai amintești pe Catherine Siachoque? Cum arată actrița de telenovele la 46 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 12 ianuarie 2018, 15:03
Pe Catherine Siachoque este aproape imposibil să nu ne-o amintim din telenovele, cu atât mai mult cu cât a fost o prezență constantă pe micile ecrane și a avut roluri în majoritatea filmelor care au făcut furori în România. 

Catherine Siachoque ne-a impresionat cu rolurile sale negative în telenovele ca La venganza (Răzbunarea), Tierra de Pasiones (Tărâmul pasiunii), Te voy a enseñar a querer (Te voi învăța să iubești), Pecados Ajenos (Umbrele trcutului), Donde esta Elisa? (Căutând-o pe Elisa), La casa del al lado (Casa de alături), La reina del corazones (Regina Inimilor), iar în celebra telenovelă Sin seños no hay paraiso (Fără sâni nu există paradis) am putut-o admira în rol pozitiv, dar secundar.

Catherine Siachoque actrita telenovela

Catherine Siachoque va împlini pe 21 ianuarie anul acesta vârsta de 46 de ani, însă tinerețea și frumusețea actriței par a fi nemuritoare. Ce-i drept, aceasta a apelat la chirurgia estetică, chiar a abuzat am putea spune, având în vedere că trăsăturile sale s-au cam schimbat în ultimii ani.

Catherine Siachoque Varoni

Catherine Siachoque, pe numele complet Maria Alexandra Catherine Siachoque, este de origine din Bogota, Columbia, și a fost de mai multe ori introdusă în topurile celor mai frumoase femei, cu toate că aceasta a declarat, la un moment dat, pentru People.com, că nu se consideră o femeie frumoasă, ci doar plăcută. A fost dintotdeauna admirată grație siluetei sale perfecte, cu siguranță și rezultatul orelor de dans intense din copilărie, când era balerină profesionistă. Actrița a povestit că, în continuare, îi place să danseze merengue cu soțul său, de asemenea, și el încadrat în topurile celor mai frumoși bărbați.

Catherine Siachoque Varoni, la 45 de ani

Catherine Siachoque Varoni, la 45 de ani

Catherine Siachoque este căsătorită de peste 20 de ani cu actorul și regizorul columbian, Miguel Varoni, cel care, de altfel, a și dirijat-o în telenovela Fără sâni nu există paradis, acolo unde a jucat rolul Hildei, mama personajului principal feminin, interpretat de Carmen Villalobos. Actrița a povestit că a fost o experiență grea pentru ea să-l aibă pe soțul său pe platourile de filmare, cu atât mai mult cu cât acesta era foarte sever și antipatic cu ea în calitate de regizor. Pe Miguel Varoni ni-l amintim, de asemenea, din telenovelele Casa de alături și Te voi învăța să iubești.

Catherine Siachoque si Miguel Varoni

Catherine Siachoque alături de soțul său, Miguel Varoni

Deși susține de câțiva ani de zile că se gândește să devină mamă și discută cu soțul său pe această temă, actrița de telenovele a mărturisit fără ocolișuri că un copil nu a fost niciodată o prioritate în viața lor, altele fiind atributele și calitățile care-i unesc pe cei doi. De asemenea, nu a fost atrasă niciodată, cu toate că talentul și experiența o recomandă, să devină actriță la Hollywood, Catherine Siachoque declarând că nu ar putea să fie autentică și să-și joace rolul cu succes dacă va vorbi altă limbă decât spaniola.

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Citește și – Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter