Thomas Rhett, tată de fată a patra oară în șase ani. Anunțul emoționant al cântărețului

De Unica.ro, pe

Cântărețul american Thomas Rhett și soția lui, Lauren Akins, au devenit din nou părinți. Cei doi mai au împreună trei fetițe, Willa Gray de 6 ani, care este adoptată, Ada James, în vârstă de patru ani, și Lennon Love (1 an).

Thomas Rhett, în vârstă de 31 de ani, le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că cea de-a patra fetiță a venit pe lume luni, 15 noiembrie.

Citește și: Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

De ce vrea Aurel Pădureanu să o deshumeze pe Cornelia Catanga: „E de neiertat, nu se poate așa ceva!”

Minivacanța de 1 decembrie ar putea fi prelungită. La ce variantă s-au gândit guvernanții

Thomas Rhett, mesaj emoționant după ce a devenit tată a patra oară

De asemenea, în descrierea fotografiei din maternitate, în care apare alături de soția sa și de fetița nou-născută, celebrul cântăreț de muzică country le-a mărturisit urmăritorilor săi că a avut bucuria de a asista la naștere.

Lillie Carolina Akins. Născută pe 15 noiembrie. 3,4 kilograme de bucurie pură. Lauren, tu ești eroul meu. Să privești cum un copil este născut este un adevărat miracol. Patru în mai puțin de șase ani!, a scris fericitul tătic.

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Thomas Rhett a mărturisit că atât el, cât și soția lui, își mai doresc copii, chiar dacă vor avea patru fete. Cei doi sunt căsătoriți din 2012.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter