Cântărețul britanic Nick Kamen, cunoscut pentru piesa „I promised myself”, a murit la 59 de ani

De Unica.ro, pe

Nick Kamen, fostul model și cântăreț britanic cunoscut pentru piesa „I promised myself” s-a stins din viață, marți seara, la vârsta de 59 de ani. Artistul, pe numele real Ivor Neville Kamen, suferea de mulți ani de o boale necruțătoare. Vestea decesului a fost făcută publică de bunul său prieten, cântărețul Boy George, potrivit BBC.

Kamen a devenit celebru în anul 1985 după apariția într-o reclama la marca de jeans Levi’s 501. Reclama, în care apare într-o spălătore purtând doar boxeri, în timp ce era admirat de mai multe femei, avea pe fundal piesa „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, și a contribuit la creşterea vânzărilor mărcii de jeans, transformându-l pe Kamen într-un sex simbol ale acelor vremuri.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

Kamen i-a atras atenția Madonnei, care i-a compus o piesă, “Each time you break my heart”, compoziție cu care a ajuns pe locul 5 în topul muzical britanic. A urmat apoi piesa “I promised Myself” cu care s-a clasat pe primul loc în topurile din Austria și Suedia în 1990.

La scurt timp după anunțul decesului, Madonna  a postat pe rețelele sociale un mesaj de adio pentru Kamen: „Mi se rupe sufletul să știu că nu mai ești. Ai fost mereu un om minunat și ai suferit prea mult. Sper că ești mai fericit acolo unde te afli acum.”

 

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter