Cântărețul de muzică populară Corin Dorbinescu a murit la 53 de ani

De Unica.ro, pe

Interpretul de muzică populară Corin Dorbinescu a murit la 53 de ani, într-un accident rutier produs în Horezu, județul Vâlcea.

Artistul se afla la un popas turistic, la intrarea în localitatea Horezu, iar accidentul s-a petrecut în timp ce traversa șoseaua, printr-un loc nepermis. Momentul în care cântărețul a fost lovit în plin de o dubiță a fost surprins pe camera de supraveghere din zonă. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața artistului.

Poliția a demarat o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul.

„La data de 22 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au intervenit la un accident rutier pe raza localității Horezu, pe DN 67, la km 152+200. Din păcate, o dubiță a accidentat un pieton, accidentul soldându-se ulterior cu decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, deși s-au aplicat manevre de resuscitare. Polițiștii au constatat că șoferul nu a consumat alcool, iar permisul de conducere era unul valabil”, a anunțat IPJ Vâlcea, potrivit presei locale.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

Corin Dobrinescu era solsit de muzică populară și membru colaborator al Orchestrei profesioniste  „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Reprezentanții Centrului Creației Vâlcea au transmis un mesaj de adio pentru artist, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter