Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor, Josephine Ana

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 martie 2021, 12:17

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina a dezvăluit numele micuței, Josephine Ana Maria. Intrat virtual în direct în platoul Vorbește Lumea, artistul a dezvăluit cum au ales numele fiicei lor.

Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor, Josephine Ana

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…)

Noi îi spunem Josephine. Deocamdată ea doarme. Suntem la a doua trezire din această dimineață. Prima oară ne-am trezit la 4:00, a doua oară la 8:00. (…) Noi, cumva, facem toate lucrurile împreună. Evident că sunt lucruri pe care eu nu pot să le fac, adică alăptatul și atunci eu sunt cu schimbatul.

Eu sunt omul de la gaze. Mă ocup de scosul gazelor. (…) N-am panică cu ținutul în brațe, mă panichez atunci când schimb scutecul și ea plânge. Am sentimentul ăla ca atunci când pornește alarma la mașină sau alarma la casă și trebuie să o stingi repede, exact așa sunt eu când schimb scutece pe plâns”, a dezvăluit solistul.

„Josephine, îți ofer întreaga mea iubire/ Și fiecare pas pe care îl fac/ Îl fac pentru tine”, este refrenul piesei despre care Smiley a vorbit mai sus. Josephine este varianta feminină a numelui Iosif și are rădăcini evreiești.

Citește și:

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

Gina Pistol și Smiley, surprize la o săptămână după venirea pe lume a fiicei lor. Prin ce trec proaspeții părinți

„În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru.

Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi este foame. Dar e foarte cuminte, seamănă cu Gina”, a mai dezvăluit Smiley recent în emisiunea La Măruță.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter