Thomas Markle a dezvăluit adevăratul motiv din spatele neînțelegerilor cu Meghan și Harry

De Oana Savin, pe
Thomas Markle și-a făcut o nouă apariție televizată pentru a face o altă dezvăluire. În prima sa apariție de când Meghan a anunțat că este însărcinată, tatăl ducesei a decis să dezvăluie care este motivul ce stă la baza neînâțelegerilor dintre el și fiica sa.

Markle, în vârstă de 74 de ani, a fost invitat în emisiunea „Good Morning Britain”, unde a vorbit cu gazdele show-ului, Piers Morgan și Susanna Reid, în direct din California.

Bărbatul susține că încearcă să intre în legătură cu Meghan în fiecare zi, însă nu primește nicio veste de la ea.

Thomas a spus că motivul din spatele neînțelegerilor este faptul că Meghan și Harry cred tot ceea ce se scrie despre el în ziare.

Singurul lucru la care mă pot gândi este acela că ei citesc toate acele lucruri în tabloide și tot ceea ce oamenii spun că eu zic. Iar eu am dat cinci interviuri și pe lângă acele interviuri au apărut oameni care au zis că am spus aceste lucruri, dar eu nu le-am spus, dar ei îi cred și eu sunt cel evitat”, a afirmat tatăl lui Meghan Markle.

Thomas Markle a fost ingornat total de fiica sa de la nunta acesteia cu Prințul Harry al Marii Britanii.

Ea (n.r. Meghan) este mereu foarte politicoasă cu toată lumea, nu a fost niciodată nepoliticoasă. Nu știu ce se întâmplă acum. Au existat unele întrebări referitoare la infarctul meu. Cel mai nefericit lucru este că Harry și fiica mea cred tot ceea ce se scrie în ziare”, a mai spus Thomas.

De câteva săptămâni tot încerc să ajung la ea, îi dau mesaje în fiecare zi, dar nu am primit nimic înapoi”, a completat el.

Totodată, Markle a precizat că până în prezent nu l-a cunoscut pe Harry personal.

Thomas Markle, mesaj pentru Meghan

În cadrul emisiunii televizate, Thomas Markle a fost rugat să îi transmită un mesaj ducesei de Sussex în cazul în care aceasta urmărește emisiunea.

Te iubesc foarte mult, ești fiica mea și chiar aș vrea să am vești de la tine. Orice diferențe am avea ar trebui să putem să le rezolvăm. Suntem o familie, așadar, te rog, contactează-mă”, i-a transmis el lui Meghan.

Neînțelegerile dintre Meghan și tatăl ei au început după ce Thomas a înscenat niște poze pentru paparazzi cu scurt timp înainte de nunta regală, după care a suferit două infarcturi care l-au împiedicat să își conducă fiica la altar.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter