Thomas Markle, dezvăluire incredibilă! S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 30 iulie 2018, 13:37
Tatăl Ducesei de Sussex, Thomas Markle, a făcut o dezvăluire incredibilă, despre ceea ce s-a întâmplat cu 20 de ani în urmă, pe vremea când copiii erau încă în îngrijirea lui.

Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat recent că obișnuia să consume droguri în copilăria lui Meghan, dar că de 20 de ani nu s-a mai atins de ele și nici băuturi alcoolice nu obișnuiește să consume, așa cum s-a scris, conform DailyMail.

Conform unor surse, bărbatul făcea asta pentru a putea rezista să lucreze 16 ore pe zi pentru a-și întreține fiica.

A post shared by DuchessofSussex MeghanMarkle (@duchessofsussexmeghanmarkle) on

Samantha, sora vitregă a Ducesei de Sussex, a spus pentru The Mirror că la Hollywood, acolo unde tatăl ei lucra ca inginer de lumini, era plin de oameni care consumau droguri, dar că nu ar fi rezistat 40 de ani într-un domeniu tehnic dacă ar fi fost depedent.

„În anii ’60, ’70, ’80,  majoritatea oamenilor pe care îi cunosc în America era un lucru cultural să fumeze marijuana. Sunt sigură că oameni ca The Beatles au fumat, atunci când erau în turnee. Era specific acelor vremuri” a declarat Samantha Grant.

„Cu certitudine tata nu a luat niciodată cocaină sau orice alt drog de genul acesta” a continuat ea, cu mențiunea că Thomas nu făcea asta cu regularitate și că nu l-a văzut niciodată fumând.

Thomas Markle a fost acuzat și de faptul că este alcoolic, dar a dorit să lămurească acest lucru: „Abia dacă beau alcool – doar puțin vin la cină, nimic exagerat. Nu consum droguri, nu am făcut asta în ultimii 20 de ani. Am fost văzut cărând câteva beri și au spus că am probleme cu alcoolul”, a spus bărbatul, precizând că obișnuiește să cumpere beri pentru paznici și că el nu consumă deloc bere.

Citește și:

Elton John, cărat pe brațe după ce a luat prânzul cu soțul lui. Motivul este incredibil! FOTO

Prințul Harry o apără pe Camilla: „Nu este o mamă vitregă diabolică”

Sursă foto: Instagram

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter