Thomas Markle, afirmație despre Prințesa Diana. Este picătura care a umplut paharul pentru Familia Regală

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 02 august 2018, 12:09
După mai multe interviuri date de tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, Familia Regală a Marii Britanii a decis că este suficient și plănuiește cum să-l facă pe acesta să nu mai facă afirmații legate de ei.

Totul vine în contextul în care Markle a vorbit într-un interviu acordat recent unei publicații despre Prințesa Diana.

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl său de 10 săptămâni, de la nunta cu Prințul Harry, iar declarațiile despre Diana au fost picătura care a umplut paharul.

Familia Regală o face pe Meghan să se comporte cu tatăl ei într-un fel în care mama lui Harry, Prințesa Diana, l-ar fi criticat. Nu pentru asta a luptat Diana”, a declarat Thomas pentru Mail on Sunday.

Potrivit unor surse apropiate Familiei Regale, Meghan este „profund rănită și rușinată” că tatăl ei a pomenit-o pe Diana.

Citește și: Katy Perry, gest impresionant. Ce a făcut cântăreața pentru o fană

Acesta ar putea fi ultima picătură pentru Markle. O linie a fost depășită”, a mai spus sursa citată.

Fostul director de lumini a dat mai multe interviuri referitoare la Meghan și familia regală în trecut.

Într-un interviu, care l-a înfuriat foarte tare pe Harry, a dezvăluit detalii dintr-o conversație purtată cu noul său ginere, inclusiv părerea acestuia despre Brexit.

Acum, familia regală britanică s-a săturat de aparițiile publice ale lui Thomas Markle și la declarațiile lui referitoare la Meghan.

Meghan este profund rănită de ceea ce se întâmplă și totul se face pe ascuns pentru a se asigura liniștea ei. Este o situație extrem de disperată, iar pe tablă sunt trei opțiuni. Prima ar fi ca Meghan să își contacteze tatăl imediat și să îl roage direct să nu o mai rănească, dar momentan ea a decis să rupă orice legătură cu el”, a precizat sursa.

Citește și: Cum își va petrece ziua de naștere Meghan, acum că este ducesă

Conform aceleiași surse, mai există posibilitatea ca un intermediar să se întâlnească cu Markle și să îl roage să înceteze să mai facă asemenea afirmații.

Ultima opțiune ar fi ca Meghan să rupă definitiv orice legătură cu el în speranța că va înceta, dar situația este atât de precară încât nimeni nu știe când s-ar putea întâmpla acest lucru”, a precizat sursa pentru Mirror.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter