TENSIUNI care nu s-au VĂZUT LA TELEVIZOR, cu TREI ZILE ÎNAINTE DE NUNTĂ! Brigitte Sfăt: „Ilie Năstase a murit pentru mine atunci”

De Libertatea.ro, pe

Un mesaj de la o admiratoare de-a lui Ilie Năstase, cu trei zile înainte de nuntă, a pornit iureşul în sufletul lui Brigitte Sfăt. Dacă atunci, pe moment, a încercat să-şi ascundă suferinţa, după căsătorie bruneta a încercat să pună în ordine lucrurile.
După un bilanţ, aceasta şi-a dat seama că de vină pentru scăparea fostului tenismen era chiar ea, aşa că a decis să se reinventeze. Tocmai de aceea s-a gândit să-şi recapete frumuseţea, să se apuce de sport, să mănânce sănătos şi să îşi scoată din faţă substanţele pe care şi le-a injectat acum 11 ani.

„Cu trei zile înainte de nuntă am văzut un mesaj în care o domnişoară îi spunea lui Ilie că îl iubeşte mult de tot. Ilie mi-a spus că nu a fost mai mult decât un flirt telefonic, pentru că eu îl neglijasem, pentru că eu stăteam cu muncitorii la Academie. Am ajuns în situaţia în care m-am lăsat pe mine. Devenisem o femeie cu fundul mare, o răţuşcă, devenisem femeia-bărbat.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter