Brigitte Sfăt, agresată fizic de soțul său: ”Voi face plângere penală”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iulie 2020, 12:54
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au, se pare, probleme destul de serioase în căsnicie și spunem asta după ce au ieșit la iveală imagini în care fosta soție a lui Ilie Năstase este agresată fizic de partenerul său de viață.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au încercat să ascundă episodul violent, însă scenele șocante au fost surprinse pe camerele de supraveghere și au ajuns în posesia presei. Florin Pastramă a avut niște ieșiri necontrolate, timp în care a tras-o de păr pe soția sa și a bruscat-o, totul petrecându-se în shaormăria pe care o au în Fundeni. Imaginile, difuzate de cancan.ro, arată cum Brigitte Sfăt este speriată, plânge și să ascunde într-un colț al încăperii.

Brigitte Pastramă, contactată telefonic, neagă situația: „Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu. 

Citește și – Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi, toți, suntem asasinii ei”

Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific.” – a declarat Brigitte Pastramă pentru Spynews.

Citește șiScandalul continuă. Iulia Albu, replică acidă pentru Andreea Bănică

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter