Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să devină părinți

De Unica.ro, pe

Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui reality show care le poartă numele. În cadrul acestuia, perechea a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe fani. Florin Pastramă a bătut un apropo, lăsând să se înțeleagă că s-ar putea ca, în curând, să devină tată.

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să devină părinți

În timpul în care Brigitte i-a spus lui Florin Pastramă să spele câinele în partea „dorsală”, bărbatul a făcut o referire la o posibilă sarcină, spunând că, în acest fel, „exersează pentru viitorul copil”, relatează Cancan.

„Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte. Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii. Brigitte mai are un fiu, Robert, în vârstă de 19 ani, și o fiică, Sara, în vârstă de 13 ani.

Robert este rezultat din mariajul modelului cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care s-a stins din viață în anul 2002, iar Sara este rezultată din relația lui Brigitte cu Ovidiu Torj. După despărțirea de Ovidiu, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase (74 de ani), de care a divorțat în 2018.

Înaintea mariajului lor, fostul tenismen a fost căsătorit cu Amalia Năstase (45 de ani). Ilie și Amalia au împreună două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). „Copiii mei au locuit la un moment dat în casa lui Ilie, dar s-au făcut diferențe”, spunea Brigitte în trecut.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase. „A fost o schimbare majoră”

Ioana Năstase a mers în vacanță în Grecia fără Ilie Năstase. „Nu am avut liniște deloc”

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

„Amalia îl amenința pe Ilie că nu poate să facă copil cu mine. Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie ca, dacă face copil cu mine, casa să îi rămână ei. Au fost dispute foarte aprinse.

I se interzicea să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă. Mi-am dorit foarte mult un copil. M-am săturat să cresc copii singură și mi-am dorit să văd cum arată o familie”, a povestit Brigitte Sfăt. Până să devină din nou mamă alături de Florin, Brigitte se focusează pe Sara și pe Robert, dar și pe patrupedul familiei, Jo.

„Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și, dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite, va deveni campion european.

Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol. L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul.

E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, e cort. Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie să luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”, declara Brigitte Pastramă în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter