De ce se mută Ilie Năstase la Constanța. „Ne urmăresc non-stop!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 13:32

Fostul mare campion mondial la tenis, Ilie Năstase, a decis să părăsească Bucureștiul pentru a se muta împreună cu cea de-a cincea soție a sa la malul mării.

În vârstă de 73 de ani, Năstase este mai îndrăgostit ca niciodată. Și vrea să-și petreacă frumoasa poveste de dragoste alături de soția sa, Ioana Simion (47 de ani) în liniște, departe de blițurile paparazzilor, la Constanța.

Viața de familie l-a schimbat complet

Fostul soț la lui Briggite Pastramă a dezvăluit în emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”, difuzată pe gsp.ro că se înțelege de minune cu Ioana și că viața alături de ea l-a schimbat enorm.

“Zilele trecute am decis să mă mut în Constanța, acolo de unde este soția mea. Mă mut pentru că e liniște și nu e niciun paparazzo. Aici, în București, ne urmăresc non-stop. În  Mamaia avem două apartamente și suntem singuri în blocul în care stăm. Aveam și o casă la Paris, dar am vandut-o. Mai mergem și pe acolo. Acum o să plecăm la Paris pentru că ne-a invitat donul Vizer la un Grand-Prix de judo”, a spus fostul tenismen.

Năstase i-a mărturisit și lui Dan Capatos de planurile sale, iar acesta a făcut o glumă pe seama acestui subiect punctând faptul că, de acum, în Constanța, vor fi doi lideri mondiali în tenis – el și Simona Halep.

“M-am întâlnit și cu Dan Capatos: «Băi Ilie, ce faci?». «Uite, îmi schimb buletinul că mă mut la Constanța!». Capatos a prins-o imediat și zice: «Băi Ilie, acum Constanța are doi numărul unu mondial la tenis!»”, a declarat Ilie Năstase.

După aproximativ un an de relație, Ilie și Ioana au făcut cununia civilă, însă planurile pentru nunta religioasă au fost amânate momentan.

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis din anii 1970. Are 83 de titluri câștigate și a fost numărul 1 mondial de două ori, în 1972 și în 1973. Până să o întâlnească pe Ioana Simion, Năstase a mai avut patru căsnicii (cu Dominique Grazia, Adelaide Alexandra King, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt).

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter