Televiziunea cu care a semnat Radu Andrei Tudor. A plecat de la TVR 1: “Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 21 martie 2023, 17:32

A dat TVR 1 pentru Kanal D2. Radu Andrei Tudor va prezenta Jurnalul după lansarea noii televiziuni din portofoliul Grupului Dogan Media Internațional, ce va începe să emită pe 2 aprilie.

Radu Andrei Tudor va putea fi urmărit chiar din prima zi a emisiei noii stații, într-o ediție specială a știrilor Kanal D2, iar apoi de luni până vineri, de la ora 21:00.

Radu Andrei Tudor a semnat cu Kanal D2

“Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui Grup media puternic, cu o evoluție extraordinară în cei 16 ani de existența. 

Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007. De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu și eu în acea echipă. Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în orașul natal, Piatra Neamț, și urmăream cu mari emoții deschiderea noii stații TV. Iată că suntem în 2023 și mi se împlinește o dorință din adolescență.

Am întâlnit aici, la Kanal D2, oameni pe care parcă ii cunosc de multă vreme, cu care am rezonat de la primele minute de conversație. E o bucurie să fiu alături de telespectatori de la pupitrul Știrilor Kanal D2, îndeplinindu-mi misiunea nobilă de a le aduce, mereu cu responsabilitate, informația relevantă, imparțială, corectă”, a spus Radu Andrei Tudor.

Citește și: Ilinca Vandici schimbă televiziunea. Unde va putea fi văzută vedeta în curând

Radu Andrei Tudor, regretat de colegi

Vedetele îi regretă plecarea din TVR și îl admiră pentru profesionalism.

„Am colaborat cu Radu Andrei Tudor la începuturile lui din TVR, apoi la ceva Revelioane, unul sau două Eurovisioane, am făcut împreună un pilot pentru un format de emisiune de noapte (aprobat dar nerealizat vreodată)…ce aș mai putea spune ? Serios, talentat, plin de ambiție, atent la amănunte, foarte ușor de lucrat cu el…și extrem de serios, parcă am mai zis-o, nu ? Greșeala lui majoră a fost modestia și încrederea în oameni și în promisiunile lor….dar s-a trezit la realitate. Multă baftă, Radu!”, spune Dan Manoliu.

„Un tânăr pe care-l apreciez nespus părăsește Corabia”

Și Marina Almășan și-a exprimat dezamăgirea: „Un tânăr pe care-l apreciez nespus părăsește Corabia. Inteligent, serios, muncitor, cu un bun simt rar întâlnit în zilele noastre, de o eleganță sufletească rară, RADU ANDREI TUDOR a considerat că merită mai mult! Mă bucur mult pentru toate izbânzile sale și-i doresc să găsească în viață mulțumirea la care cu toții visăm! Vânt din pupă, dragă Radu!

Notă: “Burtieră” acelei emisiuni la care Radu mă invitase acum 3-4 ani, spune adevărul: “Marina Almășan merge mai departe!” Cineva trebuie să stingă lumina, nu?”

Citește și: Vestea cu care Marina Almășan l-a surprins pe Dan Negru. Prezentatoarea a ținut să se afle de la ea

Cine este Radu Andrei Tudor

Cu o experiență de peste 15 de ani în media, în special în domeniul știrilor de televiziune, Radu Andrei Tudor a prezentat telejurnalul principal al TVR, din aprilie 2019 până la venirea la Kanal D2, precum și Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani. Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii “Pulsul Zilei”, un format de infotainment, în Prime Time.Radu Andrei Tudor a fost și gazda festivalului Cerbul de Aur.

Acesta a trecut prin toate etapele formării ca profesionist media. Și-a început cariera în acest domeniu prin intermediul undelor radio, ca redactor și prezentator de Știri la Radio 1, în Piatra Neamț, orașul natal. A continuat apoi cu Europa FM, Radio 21, Digi FM și PRO FM.

Foto: Pr, Facebook

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter