Tatăl lui Meghan Markle va fi operat pe inimă

De Oana Savin, pe
Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, va suferi o operație pe cord deschis ce nu îi va permite să o conducă pe fiica sa la altar sâmbătă.

Anunțul a fost făcut aseară, după o zi plină de confuzii, când Thomas Markle a declarat că nu va mai veni la nunta regală după care la câteva ore distanță s-a răzgândit și a spus că totuși va participa, notează The Sun.

Potrivit acestuia, ar trebui să intre în operație astăzi, la ora 17:30 (15:30 ora Marii Britanii), după ce s-a internat în spital pentur o serie de analize.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle nu mai vine la nunta regală. Cum a reacționat logodnica prințului Harry

Bărbatul a dat vina pe fiul său, Thomas Markle Jr pentru starea sa de sănătate. El îl acuză pe acesta din urmă că starea sa s-a agravat după ce Markle Jr a trimis o scrisoare deschisă prințului Harry în care îi spune că nunta cu Meghan este „cea mai mare greșeală”.

Deși inițial a declarat că nu va mai participa la nuntă în urma apariției unor fotografii aranjate în care pare că se pregătește pentru marele eveniment, Thomas Markle s-a răzgândit după ce Meghan l-a rugat insistent să o conducă la altar.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, scrisoare către Prințul Harry: „Nunta aceasta este cea mai mare greșeală din istorie”

Aș vrea să fiu parte din istorie. Desigur că o voi conduce la altar. Este un moment istoric. Detest ideea de a nu participa la unul din cele mai mari momente din istorie și de a nu-mi conduce fata la altar”, a declarat Markle în urmă cu câteva ore.

La puțin timp, el a afirmat că nu va mai putea participa la nuntă deoarece trebuie să se opereze de urgență. Medicul i-ar fi spus că inima sa a fost grav afectată în urma infarctului suferit săptămâna trecută.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter