Tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, internat în spital

De Unica.ro, pe

Catinca Roman (55 de ani) este fiica Mioarei Georgescu (82 de ani) din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (90 de ani). Oana Roman (46 de ani), fiica Mioarei din al doilea mariaj cu Petre Roman (76 de ani), a dezvăluit recent că sora ei mai mare se află în spital cu tatăl ei.

Tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, internat în spital

„Încheiem apoteotic ziua: mama s-a operat, sora mea e cu tatăl ei în spital, pe seară Isa (n.red.: fiica Oanei) a făcut febră! Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine. Va fi bine până la urmă. Noapte bună, dragii mei, și vă mulțumesc pentru gânduri!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

După 12 ani de căsnicie, Mioara și Iosif s-au separat în 1968, când fiica lor avea doar 7 luni. Când s-au cunoscut, Iosif avea 27 de ani, iar Mioara 19. „M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, spunea Iosif Zilahy în trecut.

În ciuda divorțului, Catinca a fost întotdeauna apropiată de ambii săi părinți. În 2017, invitată alături de tatăl ei în emisiunea „Răi da’ buni”, Catinca a spus ce a moștenit și învățat de la fostul sportiv.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Fata Catincăi Roman, Calina, „schimbată radical” după ce bucătăria i-a luat foc

Citește și: Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

„Genele bune, temperamentul lui calm, educația și anumite principii de viață cu care mă mândresc. Iar de învățat învăț în fiecare zi de la el. Este un om extrem de deschis, foarte informat și chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună, să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la știri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu știrile, de exemplu. Dar fără politică!”, mărturisea Catinca Roman la acea vreme.

Întrebat, la rândul său, ce crede că a preluat fiica sa de la el, Iosif Zilahy a spus: „Semănăm la caracter și probabil ăsta a fost motivul pentru care tot timpul am ținut legătura cu ea”.

„Deși părinții mei au divorțat când eram mică, am beneficiat și m-am bucurat de prezența tatălui meu de când m-am născut și până acum. Sper s-o mai fac și de acum încolo cât mai mult timp. Chiar și mama a mai vorbit cu el, nu s-a pus problema. Tata a fost căsătorit 27 de ani și a rămas văduv acum doi ani (n.red.: în 2015). Am avut o relație extraordinară și cu soția lui. M-au ajutat foarte mult în perioada în care Calina (n.red.: fiica ei) era mică și o creșteam singură”, a mai declarat Catinca atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter