Oana Roman vrea să termine scandalul cu Marius Elisei. Ce mesaj a transmis vedeta: „Cred că totul a fost greșit”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 15:20

Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare că își dorește să pună capăt scandalului cu fostul ei soț, Marius Elisei. Cei doi și-au aruncat cuvintele grele după ce s-au despărțit, iar vedeta vrea să încheie acest conflict de dragul fetiței ei, Isabela.

Oana Roman a anunțat la finalul lunii ianuarie că ea și Marius Elisei au hotărât să se separe definitiv. Vedeta a mărturisit atunci că își dorea de mai mult timp să se despartă de fostul ei soț. În ultimul an atmosfera a fost extrem de tensionată între ei, a mai spus fiica lui Petre Roman.

La scurt timp după despărțire, cei doi au început să își arunce vorbele grele în mediul online. Marius Elisei a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mama fetiței sale. La rândul ei, Oana Roman l-a acuzat că nu se preocupă de fiica lor, Isa, care va împlini în curând 9 ani.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, pe urmele lui Bahmu și Prigoană: „Nu uita că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”

Oana Roman vrea să pună capăt scandalului cu Marius Elisei

După schimburile de replici extrem de acide de pe rețelele de socializare, Oana Roman a decis că este momentul să încheie scandalul cu Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că a exagerat, dat fiind că a trecut printr-o perioadă dificilă. Aceasta a spus că a fost nevoită să se ocupe singură de toate problemele.

„Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus. Cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap.acă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem”, susține Oana Roman.

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”

„Am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu”

Vedeta a hotărât să nu mai vorbească public despre lucrurile care s-au întâmplat între ea și fostul soț. Acesta a spus că tot ce își dorește este ca fetița ei să își vadă tatăl.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte. Trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă, legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează.

M-am sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet. M-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna”, a mai spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter