Motivul pentru care Catinca Roman nu și-a vizitat mama de 6 luni. Oana Roman a răbufnit: „Va urma jihad”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2023, 07:00

Oana Roman a decis să vorbească în mediul online despre perioada grea prin care trece, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Vedeta a povestit de ce nu mai vrea să vorbească cu tatăl fetiței ei, dar și motivul pentru care sora ei, Catinca Roman, ar fi refuzat să-și vadă mama.

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, nu trece prin momente prea bune după ce s-a separat definitiv de fostul ei soț, Marius Elisei. Vedeta le-a povestit urmăritorilor ei că despărțirea a venit mai repede decât se aștepta și a fost nevoită să preia toate responsabilitățile casei și ale creșterii fiicei ei. În plus, aceasta are grijă și de mama ei, Mioara Roman.

Oana Roman susține că Marius Elisei nu își vizitează fiica momentan și nu o ajută financiar

Pe contul ei de Instagram, Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Aceasta le-a spus fanilor săi că a decis să închidă orice formă de comunicare cu Marius Elisei, dat fiind că acesta refuză să îți vadă momentan fiica.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat”, a spus Oana Roman.

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”

Motivul pentru care Catinca Roman nu ar vrea să își viziteze mama

Vedeta a decis să facă dezvăluiri șocante și despre alți membri ai familiei ei. Aceasta susține că sora ei, Catinca, nu ar dori să își viziteze mama. Mioara Roman se află într-un centru de îngrijire de mai mult timp.

Citește și: Oana Roman, prima declarație după despărțirea de Marius Elisei: „Mă simt eliberată de o foarte mare povară”

„Iar azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a mai declarat Oana Roman.

Catinca Roman a refuzat să comenteze acuzațiile surorii și a declarat că urmează să-și viziteze mama, pe care nu a mai văzut-o mai puțin în ultima perioadă, afectată fiind încă de moartea tatălui.

”Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman, pentru Spynews.ro.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, se află de mai bine de un an într-un centru de recuperare privat. Fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani.

Aceasta se confruntă cu degenerările neuronal, care îi afectează starea generală. A făcut o serie de mici accidente vasculare și are pareză la mâna dreaptă.

În 2022 aceasta a suferit o operație la șold, în urma unei căzături.

Oana Roman a povesti în repetate rânduri că a ales să o ducă pe mama ei într-un centru de recuperare pentru că i se oferă toate îngrijirile medicale de care are nevoie, în permanență.

Sursă foto: Instagram/Captură Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter