Tatăl Adrianei Bahmuțeanu a murit. „Îmi pare rău pentru toată suferința pe care ai îndurat-o”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 februarie 2022, 10:18

Tatăl Adrianei Bahmuțeanu a murit sâmbătă, 5 februarie 2022. În mediul online, prezentatoarea TV a publicat un mesaj emoționant în onoarea tatălui ei.

Tatăl Adrianei Bahmuțeanu a murit. „Îmi pare rău pentru toată suferința pe care ai îndurat-o”

„Aș fi vrut să mai trăiești puțin. Să mai stăm de vorbă, să mai bem un vin, tu să faci un rebus, să ne veselim… Drum lin în Marea Trecere, dragă tată! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește viață, pentru tot ce m-ai învățat, pentru susținere și pentru că m-ai ales să îți fiu fiică!!!”, a început Adriana Bahmuțeanu.

„Știu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la tine – reziliența, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit în viață!”, a continuat.

„Îmi pare rău pentru toată suferința pe care ai îndurat-o, pentru toată durerea pe care ai simțit-o, pentru toate nedreptățile pe care le-ai trăit, dar știu că acolo, în lumea fără durere și întristare, ți-ai găsit în sfârșit Pacea! Dumnezeu să te odihnească în Marea familie eternă a Universului!”, a încheiat prezentatoarea TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

Adriana Bahmuțeanu, despre copiii ei: „Ei suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din suferință”

Adriana Bahmuțeanu are doi fii, Eduard (10 ani) și Maximus (13 ani), din fosta relație cu Silviu Prigoană (57 de ani). Adriana și Silviu s-au căsătorit pentru prima dată în anul 2003. Primul divorț a urmat la scurt timp, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004, vedeta TV și omul de afaceri s-au împăcat. O lună mai târziu, divorțau pentru a doua oară.

În august 2005 s-au căsătorit din nou, iar la începutul anului 2007 au divorțat pentru a treia oară. În mai 2009 s-au recăsătorit, iar al patrulea divorț a avut loc în vara anului 2012. În 2013, în perioada sărbătorilor de Paște, s-au împăcat pentru ultima oară, iar în primăvara anului 2015 au divorțat pentru ultima oară.

Din anul 2015, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela Prigoană. „Ne-am întâlnit la un eveniment. A fost o întâmplare. Am povestit și așa a început totul. Despre mine nu cred că l-au interesat foarte multe lucruri. Am vorbit foarte mult despre copii. Eu am trei copii, el are patru copii, și așa am început. Am cunoscut toți copiii lui. Sunt niște copii minunați și au un tată minunat, un tată exemplu. Tot ce face el e minunat”, spunea Mihaela în 2015, în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter