Silviu Prigoană, atac nou la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Jurnalistei i s-a deschis dosar penal

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 ianuarie 2022, 17:36

Silviu Prigoană (58 de ani) i-a făcut o plângere penală Adrianei Bahmuțeanu (47 de ani) pentru că ar fi întârziat cu plata pensiei alimentare a copiilor pe care îi au. Pe numele Adrianei s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 378, alin 1, litera C, C.C.P., adică neplata, cu rea credință, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească, notează Wowbiz. Fosta soție a lui Prigoană riscă o amendă sau o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani dacă va fi găsită vinovată.

Omul de afaceri susține că de trei ani, de când copiii se află în grija lui, a primit de la fosta soție doar suma de 6.000 de lei.

Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe. În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei. Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie.

Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an – a explicat Prigoană, potrivit sursei citate mai sus.

Citeşte şi: CRBL, atacat dur de soțul Andreei Tonciu. Artistul a jignit-o pe Andreea la Survivor România 2022

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a, glumă despre propria moarte

Citeşte şi: Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. Va lucra la Kanal D

Citeşte şi: Jason Momoa și Lisa Bonet ar fi divorțat din cauza vaccinului COVID-19

Afaceristul a mai spus că în perioada în care copiii au fost în grija Adrianei, el i-a plătit pensia alimentară zilnic, fără întârzieri.

Cât au fost copiii în partea cealaltă (la Adriana. n.r.), cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună. Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. În cazul în care copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor – a adăugat Prigoană.

Pe de cealaltă parte, Adriana Bahmuțeanu a declarat că neplata datoriilor a fost la începutul pandemiei, când ea nu a mai lucrat. În plus, jurnalista susține că se simte hărțuită de fostul soț pentru că are “peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter