Silviu Prigoană, prima declarație despre logodna Adrianei Bahmuțeanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 12:32

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit în iulie 2022, într-o biserică din București, după doar o lună și jumătate de relație. Anterior, prezentatoarea TV a format un cuplu cu artistul grec Nikos Papadopoulos, de care s-a despărțit în iunie 2021.

Silviu Prigoană, prima declarație despre logodna Adrianei Bahmuțeanu

Înaintea relației cu Nikos, Adriana a fost căsătorită cu politicianul Silviu Prigoană, alături de care are doi fii, Eduard și Maximus. Recent, afaceristul a făcut prima declarație despre logodna Adrianei. Din anul 2016, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela Prigoană.

„Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat Silviu Prigoană, pentru Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Tatăl Adrianei Bahmuțeanu a murit. „Îmi pare rău pentru toată suferința pe care ai îndurat-o”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre copiii ei: „Ei suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din suferință”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

Adriana și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima dată în anul 2003. Primul divorț a urmat la scurt timp, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004, vedeta TV și omul de afaceri s-au împăcat. O lună mai târziu, divorțau pentru a doua oară.

În august 2005 s-au căsătorit din nou, iar la începutul anului 2007 au divorțat pentru a treia oară. În mai 2009 s-au recăsătorit, iar al patrulea divorț a avut loc în vara anului 2012. În 2013, în perioada sărbătorilor de Paște, s-au împăcat pentru ultima oară, iar în primăvara anului 2015 au divorțat pentru ultima oară.

Foto: Libertatea; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter