Cine este și cu ce se ocupă George, iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Perechea s-a logodit după doar 1 lună și jumătate de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 11:55

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit miercuri, 27 iulie 2022, după nici 2 luni de relație. Logodna a avut loc într-o biserică din București. Prezentatoarea TV s-a despărțit de artistul grec Nikos Papadopoulos în iunie 2021, după mai mulți ani de relație.

Cine este și cu ce se ocupă George, iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Perechea s-a logodit după doar 1 lună și jumătate de relație

„În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la „Xtra Night Show”.

Din fosta căsnicie cu Silviu Prigoană, Adriana are doi fii, Eduard și Maximus. La rândul său, dintr-o altă relație, George are un fiu. La Antena Stars, bărbatul a dezvăluit că fosta lui parteneră s-a stins din viață la doar trei luni de la nașterea fiului lor.

Despre părerea fiilor ei în ceea ce privește logodna, Adriana a mai spus: „Foarte bine (n.red.: au reacționat), să știi că s-au bucurat. Chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”.

George locuiește în Statele Unite ale Americii din 1999, lucrează în domeniul imobiliar, iar pe Adriana a cunoscut-o prin intermediul lui Carmen Harra. Adriana și George s-au logodit după doar 1 lună și jumătate de relație.

„Ne-am simțit foarte bine, pentru că, de fapt, asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. (…) Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație”, a mai declarat Adriana la Antena Stars, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Tatăl Adrianei Bahmuțeanu a murit. „Îmi pare rău pentru toată suferința pe care ai îndurat-o”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre copiii ei: „Ei suferă, tu suferi și nu știi cum să ieși din suferință”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap”

Adriana Bahmnuțeanu și George își doresc să devină părinți

„Da, aș avea răbdare (n.red.: cu un alt copil), asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a mai declarat prezentatoarea, tot la Antena Stars.

Prezentatoarea TV s-a căsătorit pentru prima dată la doar 18 ani.

„A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau că o să-mi facă ceva rău”, declara Adriana în noiembrie 2021, în emisiunea „În Oglindă”.

Adriana și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima dată în anul 2003. Primul divorț a urmat la scurt timp, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004, vedeta TV și omul de afaceri s-au împăcat. O lună mai târziu, divorțau pentru a doua oară.

În august 2005 s-au căsătorit din nou, iar la începutul anului 2007 au divorțat pentru a treia oară. În mai 2009 s-au recăsătorit, iar al patrulea divorț a avut loc în vara anului 2012. În 2013, în perioada sărbătorilor de Paște, s-au împăcat pentru ultima oară, iar în primăvara anului 2015 au divorțat pentru ultima oară.

Din anul 2016, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela Prigoană.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter