Tatăl Antoniei a dat-o pe artistă afară din casă

De Libertatea.ro, pe

Antonia (25 de ani) a devenit, din tânăra mereu cu zâmbetul pe buze, un monument de tristeţe. Aflată într-un proces greu şi încâlcit cu soţul ei, italianul Vincenzo Castellano (27 de ani), care refuză cu îndârjire să-i dea fetiţa, pe Maya (4 ani), solista părea că a clacat. Dar, când credea că se află la capătul puterilor, i-a venit un ajutor nesperat din partea lui Mihai Iacobescu, tatăl ei adoptiv, chiar dacă circulă zvonul că acelaşi bărbat ar fi aruncat-o pe solistă în stradă, în urmă cu şase ani.

Grijile au copleştit-o şi au maturizat-o, în acelaşi timp, pe Antonia, care mai are puterea să zâmbească pe scenă, de dragul fanilor ei. Pe solistă, desemnată ani la rând drept cea mai frumuşică artistă de pe la noi, o aşteaptă două mari hopuri: procesul de divorţ, dar şi cel de custodie a fiicei lor, Maya, pe care Vincenzo o ţine bine păzită în Italia şi nici că are de gând să o lase la Bucureşti.

În paralel cu toate aceste necazuri, vedeta mai are un mare of. Este vorba despre un secret pe care a reuşit să-l ţină până acum departe de urechile lumii. Ea se gândeşte adesea la tatăl ei natural, pe care nu l-a cunoscut nici până în ziua de azi şi pe care-l caută cu disperare prin întreaga ţară. Bărbatul s-a despărţit de Denise, mama vedetei, pe când Antonia era doar un bebeluş. Între timp, frumoasa mămică a solistei s-a recăsătorit cu Mihai Iacobescu şi, pe când cântăreaţa avea doar cinci ani, au plecat cu toţii în America, în speranţa unei vieţi mai bune. Soţul Denisei a prins drag de frumuşica fetiţă, a adoptat-o şi i-a dat numele lui de familie.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter