Antonia prelungește vara cu piesa „Ibiza”

De Unica.ro, pe

Antonia prelungește vara cu cea mai nouă lansare, „Ibiza”, o piesă vibrantă, care transmite energia molipsitoare și nesfârșită a verii. Și ce dacă s-a terminat vara, distracția continuă!

Antonia prelungește vara cu piesa „Ibiza”

„Mi-a plăcut «Ibiza» din prima clipă în care am ascultat-o! Mi-am dorit să o înregistrez și să o lansez cât mai curând. Sper că vă va face să simțiți vara aproape de fiecare dată când o veți asculta. Și stay tuned, săptămâna viitoare lansez și videoclipul. It will be hot!”, a declarat Antonia.

Antonia – Ibiza

Compusă de Iraida, Mingue, Aki, Mingue și produsă de Aki, „Ibiza” este o melodie cu versuri în limba spaniolă, cu ritmuri memorabile, evidențiate de vocea suavă și sexy a Antoniei.

Pentru această piesă, Antonia a filmat videoclip la Spa. Acesta va fi lansat săptămâna viitoare și, din postările de pe Instagram ale artistei, cu siguranță va fi un video intens.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: EXCLUSIV. Cum i-a cunoscut Antonia pe părinții lui Alex Velea și ce relație are cu ei

Citește și: Alex Velea și Antonia, colaborare mult așteptată pentru single-ul „Tranquilo Papi”

Citește și: INTERVIU. Antonia, despre viața cu trei copii: „Sunt la vârste diferite, deci provocările sunt altele pentru fiecare”

Citește și: EXCLUSIV. Irina Rimes, experiență „funny, dar și înfricoșătoare” cu un fan: „Chiar la ușa casei mele”

Antonia, una dintre cele iubite artiste din România, a lansat anul acesta piesele „Una Favela” cu Qodës, care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez, și „Clap Clap” cu Gran Error și Elvana.

Foto: Global Records

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter