Tania Popa, încercată de viață: „În capul meu era doar să aduc bani, să avem cu ce umple frigiderul” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Marți, 21 martie 2023, 23:43

Emisiunea FRESH by UNICA v-o aduce în față pe Tania Popa. O apariție mereu pozitivă, cu un zâmbet molipsitor, dar cu o poveste de viață dureroasă. Actrița a fost marcată de moartea tatălui ei, dar a fost și dur încercată de suferințele unei mame singure.

Tania Popa a dezvăluit, la FRESH by UNICA, cum a răzbit în viață, care sunt piedicile din cariera ei, cum și-a întâlnit marea dragoste și cum a ales să-și educe copiii. Toate detaliile privitoare la actriță le găsiți pe canalul oficial de YouTube Unica și pe pagina de Facebook.

Tania Popa, salvatoarea familiei sale: „A fost foarte greu!”

Actrița cu viața demnă de filme a avut o adolescență cu vise multe, dar rămase neîmplinite. Marea dorință de a studia design vestimentar a rămas o iluzie. Fără sprijin din partea părinților, Tania Popa a ales calea actoriei. Împinsă în ghearele meseriei, a început să muncească în adevăratul sens al cuvântului fără să-și dea seama de ce va urma să trăiască.

„Familia mea era în Republica Moldova. Eu în `90 am venit în România, în `92 tatăl meu s-a stins. Mama mea a rămas singură, văduvă la 44 de ani. Am adus-o în România în `97, tocmai ca să nu fie singură acolo, pe ea și pe sor-mea cea mică și mi-am luat în cârcă, o povară, că n-a fost o povară… pentru mine familia este o binecuvântare, nu e o povară, dar a fost foarte greu!

Foarte greu pentru că, în ciuda faptului că eram deja angajată la Teatrul Național, filmam, jucam mult și în producții private. Nu eram ca acum să-mi știu valoarea și să pot să-mi negociez contractele. Ne era foarte greu! N-avem sprijin!

Să știi că în meseria asta nu te sprijină nimeni și nimic. Pare că ești sprijinit, dar nu! Sunt doar interese, absolut interese, sunt doar cercuri. De-aia vezi grupuri, adică filme cu aceiași actori, spectacole cu aceiași actori, pentru că sunt grupuri din care faci sau nu parte.” a dezvăluit Tania Popa la FRESH by UNICA.

Actrița, încercată de suferințe: „Familia este o binecuvântare, nu e o povară, dar a fost foarte greu!”

Tania Popa nu a avut o viață liniștită și a trebuit să lupte pentru a-și întreține familia. Actrița a muncit din greu și a renunțat la nevoile sale pentru binele celor dragi. A uitat de oboseală, a trecut peste frustrări, toate pentru a ajunge cu bine acasă, pentru a crea situația financiară mult dorită.

„Îmi era îngrozitor de greu pentru că aveam senzația că ziua mea are 30 de ore, nu 24. Era un tumult din ăsta din una-n alta. Totul, evident, făceam pentru familie pentru că trebuia să țin casa, să țin mama, sora, apoi și pe Daria, fiica mea pe care am crescut-o singură.

Toate au venit la grămadă și în capul meu era doar să aduc bani. Și era nevoie, adevărul e că era nevoie. Eu știu că zici, da, trebuie să dai și dragoste, dar cred că eram și foarte mică atunci. În capul meu era doar să aduc bani, să avem cu ce umple frigiderul, să am cu ce plăti facturile.” s-a destăinuit Tania Popa la FRESH by UNICA.

Urmărește FRESH by UNICA, în fiecare miercuri, de la ora 20:00

Nu rata FRESH by UNICA în fiecare miercuri, de la ora 20:00! Pe canalul Unica de YouTube poți vedea toate edițiile emisiunii. Ce declarații surprinzătoare a făcut Tania Popa, dar și povestea de viață a lui Marcel Pavel și dezvăluirile Andreei Ibacka sunt online.

Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan s-au destăinuit la Unica. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

FRESH by UNICA
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter