Sylvester Stallone scapă de acuzațiile de viol: „Nu există probe suficiente”

De Ioana Tătaru, pe
Actorul american Sylvester Stallone a scăpat de acuzațiile de viol care i-au fost aduse în anul 2017, după ce procurorii au stabilit că nu există probe suficiente în acest sens, potrivit Reuters.

Numele victimei nu a fost publicat

În decembrie 2017, Sylvester Stallone a fost acuzat de o femeie că ar fi violat-o, în anul 1987 și în 1990, lucru pe care actorul l-a negat: „Dl. Stallone a contestat continuu acuzațiile”, a declarat Michelle Baga, reprezentatul lui Sylvester Stallone. Victima ar fi oferit și martori în acest caz, dar cu toate acestea niciunul dintre ei nu a confirmat afirmațiile victimei. Poliția americană a deschis o anchetă în acest sens, deși acest tip de faptă este prescris după 10 ani în statul California, unde ar fi avut loc abuzul. Poliția era obligată, însă să investigheze mai întâi dacă acuzațiile femeii sunt adevărate. Numele victimei nu a fost niciodată publicat.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a devenit celebru la sfărșitul anilor ’70 cu rolul din „Rocky” și și-a construit apoi o carieră în filme de succes, precum: „Rambo” „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, „Rocky Balboa” sau „Creed I”. Acesta a fost nominalizat de 3 ori la premiile Oscar. În anii ’80 a fost declarat cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Stallone urmează să apară, alături de Michael Jordan, în filmul „Creed II”, cel mai recent din franciza „Rocky”, ce va fi lansat pe 21 noiembrie.

Citește și: „Și-a vândut câinele ca să își ia de mâncare. Povestea neștiută despre Sylvester Stallone sau ce înseamnă să crezi în visul tău”

„Sylvester Stallone, surpriză de proporții de ziua lui”

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter