Pamela Anderson pune Hollywood-ul pe jar. Dezvăluiri scandaloase despre actorii din Cetatea Filmului: „Mi-a oferit un apartament și un Porche să… „

De Oana Savin, pe

Pamela Anderson pune Hollywood-ul pe jar. Actrița în vârstă de 55 de ani face dezvăluiri pe care mulți actori cunoscuți le-ar fi vrut îngropate pentru totdeauna.

În documentarul „Pamela, A Love Story”, Anderson își spune povestea de viață, însă aduce, în același timp, acuzații dure mai multor bărbați celebri.

Pamela Anderson, despre propunerea lui Sylvester Stallone

Pamela Anderson susține că Sylvester Stallone i-a oferit „un apartament și un Porche pentru a fi fata lui numărul unu”. Starul Baywatch a afirmat că l-a refuzat pe Stallone (76 ani), în timp ce ea era în căutarea iubirii.

„Mi-a oferit un apartament și un Porche pentru a fi fata lui numărul unu. Asta înseamnă că există și un număr doi? Nu, mulțumesc”, a spus Pamela Anderson.

Actrița susține că Stallone i-ar fi spus: „Asta este cea mai bună ofertă pe care o vei primi, scumpo. Acum ești la Hollywood”.

„Voiam să fiu îndrăgostită. Nu voiam nimic mai mult”, a explicat Pamela.

Nu se știe când ar fi venit această propunere din partea lui Sylvester Stallone, întrucât vedeta nu a oferit mai multe detalii.

Pe de altă parte, actorul din „Rocky” spune că aceste afirmații nu sunt adevărate.

„Declarația pe care Pamela Anderson i-a atribuit-o clientului meu este falsă și fabricată. Domnul Stallone confirmă că niciodată nu o spus nimic din cele menționate (n.r. de Pamela Anderson)”, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, citat de Daily Mail.

Citește și: Pamela Anderson: „Veganii sunt mai buni la pat”

Citește și: Cum arată Pamela Anderson nemachiată la 54 de ani

Pamela Anderson susține că Tim Allen i-ar fi arătat organele genitale

În cartea sa, „Love, Pamela”, actrița face dezvăluiri uluitoare cu privire la un alt mare actor de la Hollywood: Tim Allen. Vedeta spune că, în urmă cu 30 de ani, actorul i-ar fi arătat organele lui genitale.

Pamela spune că incidentul a avut loc pe platoruile de filmare ale filmului „Home Improvement” din 1991, pe când ea avea 23 de ani, iar Allen avea 37 de ani.

„În prima zi de filmare, am ieșit din cabina mea, iar Tim era pe hol, în halat”, a spus Pamela, potrivit Variety.

„Și-a desfăcut halatul și mi-a arătat rapid – era complet dezbrăcat pe dedesubt. El a spus că așa era corect deoarece și el m-a văzut dezbrăcată. Acum suntem chit. Am râs într-un mod inconfortabil”, a povestit actrița.

Însă, Tim Allen neagă aceste dezvăluiri făcute de Anderson.

„Nu aș face niciodată așa ceva”, a declarat Tim Allen (69 ani), precizând că acest incident „nu a avut loc niciodată”.

Citește și: Pamela Anderson a dezvăluit că a încercat să își omoare bona: „Mă molesta. Au fost trei, patru ani de abuz”

Citește și: Pamela Anderson s-a căsătorit în secret de sărbători

Jack Nicholson, vizită în casa Playboy

Cartea Pamelei Anderson îl vizează și pe celebrul actor Jack Nicholson. Vedeta susține că actorul se afla în casa Playboy și a dat peste el într-un moment foarte intim.

Mai exact, Anderson povestește că a intrat în baie, unde l-a găsit pe Nicholson întrținând relații intime cu două fete.

„Domnul Nicholson avea două femei frumoase cu el. Chicoteau și se sărutau lipiți de perete, lipindu-se unul de celălalt”, a scris Pamela în cartea sa.

„A, intrat pentru a folosi oglinda, aplecându-mă peste chiuvetă pentru a-mi verifica rujul. Am încercat să nu mă uit, dar nu am putut să mă abțin și i-am văzut privirea în oglindă”, a povestit actrița, citată de Variety.

„Cred că ajunsese la linia de sosire pentru că a făcut un sunet amuzant, a zâmbit și a spus: „mulțumesc, dragelor”.

Până acum, Jack Nicholson nu a făcut niciun comentariu referitor la afirmațiile Pamelei Anderson.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Pamela Anderson

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter