Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, primele declarații după ce au anunțat că divorțează

De Unica.ro, pe

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au anunțat că s-au despărțit. Cei doi vor divorța după 25 de ani de căsătorie.

Sylvester Stallone (76 de ani) divorțează la trei luni de la aniversarea a 25 de ani de căsnicie. Jennifer Flavin (54 de ani) a fost cea care a depus actele de divorț în data de 19 august, la un tribunal din Palm Beach County, Florida.

Sunt tristă să vă anunț că după 25 de ani de căsnicie am cerut divorțul de soțul meu, Sylvester Stallone. Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu relația de peste 30 de ani pe care am împărtășit-o și știu că amândoi suntem dedicați fetelor noastre frumoase.

Cer să ni se respecte intimitatea în timp ce mergem mai departe pe cale amiabilă, a declarat Jennifer Flavin pentru revista People.

Sylvester Stallone, primele declarații după ce a confirmat că divorțează

Și actorul a făcut primele declarații după anunțul divorțului.

Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale, a transmis și Sylvester Stallone prin intermediul revistei People.

Pur și simplu am mers în direcții diferite. Am cel mai mare respect pentru Jennifer. O voi iubi mereu. Este o femeie uimitoare. Este cea mai drăguță ființă umană pe care am întâlnit-o vreodată, a mai declarat acesta pentru TMZ.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au trei fiice împreună, Scarlet (20 de ani), Sistine (24 de ani) și Sophia (25 de ani).

Motivul din spatele divorțului

TMZ susține că, potrivit documentelor depuse de Flavin la tribunal, adevăratul motiv al divorțului ar fi fost nemulțumirea lui Jennifer Flavin cu privire la modul în care soțul ei a gestionat bunurile familiei.

Citește și: Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Cine sunt concurenții sezonului 18 „Te cunosc de undeva!”. 8 cupluri de vedete au spus „DA” provocării

Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

Aceasta este de părere că Stallone a început să risipească și să ascundă fonduri din bunurile conjugale, ceea ce a afectat negativ averea familiei. Din acest motiv ar fi cerut să fie despăgubită, iar soțului ei să îi fie interzis „să vândă, să transfere, să cedeze, să greveze sau să risipească orice bunuri” în timpul procesului de divorț, potrivit tmz.com.

De asemenea, aceasta ar fi cerut un ordin prin care să-l țină departe de casa lor din Palm Beach.

De ce a acoperit Sylvester Stallone tatuajul cu chipul soției

Zvonuri cu privire la despărțirea dintre Sylvester Stallone și soția lui au apărut după ce fanii au observat că actorul și-a modificat tatuajul de pe brațul drept. Acesta a înlocuit chipul lui Jennifer cu cel al câinelui său din seria Rocky.

Un reprezentant al actorului a declarat că Stallone nu a intenționat să șteargă tatuajul, ci să-l împrospăteze, dar pentru că nu a fost mulțumit de rezultate, a preferat să înlocuiască desenul. Prin urmare nu are legătură cu despărțirea de soția lui.

Domnul Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale Jennifer, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat. Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din filmul Rocky, Butkus. Domnul Stallone își iubește familia. Soții Stallone filmează în prezent împreună un reality show care va debuta pe Paramount+, a precizat acesta, potrivit Daily Mail.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter