Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală. Procurorii au deschis o anchetă

De Oana Savin, pe
Procurorii americani au deschis o anchetă după ce, în luna noiembrie 2017 o femeie l-a acuzat pe actorul Sylvester Stallone că ar fi agresat-o sexual în anul 1990.

Un dosar a fost prezentat astăzi de Poliția din Santa Monica. Ancheta îl vizează pe Sylvester Stallone. Dosarul este examinat de echipa noastră de specialiști în infracțiuni de natură sexuală”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Procurorului districtual din los Angeles, Greg Risling, citat de

Cazul vizează o femeie ce a afirmat anul trecut că starul de la Hollywood, în vârstă de 71 de ani, a agresat-o în anii 1990.

Citește și: Sfaturile psihologului pentru părinții de gemeni

Risling a recuzat să dezvăluie mai multe detalii privind circumstanțele în care s-a produs agresiunea și nu a precizat dacă faptele au fost prescrise.

În decembrie 2017, avocatul actorului, Martin Singer, a declarat că Stallone „contestă categoric această acuzație și este clar faptul că acea femeie a contactat poliția pentru ca povestea ei să apară în presă”.

Totuși, le a recunoscut că starul a avut o relație cu presupusa victimă în timpul unor filmări ce au avut loc în anul 1987, în Israel, perioadă în care Stallone era celibatar.

De asemenea, avocatul a precizat că Sylvester Stallone intenționează să depună o plângere în instanță împotriva acestei femei, pe care vrea să o acuze de fals în declarații.

Citește și: Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Acuzaţiile au apărut în urma avântului luat de mişcarea #MeToo, care a atras atenţia opiniei publice mondiale asupra violenţelor sexuale comise la Hollywood, dar şi în alte părţi ale lumii.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter