Actorul Armie Hammer, acuzat că a violat o fostă iubită

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 martie 2021, 14:21

Joi, 18 martie 2021, actorul Armie Hammer (34 de ani) a fost acuzat de o fostă iubită că a violat-o. Tânăra, care și-a făcut public doar prenumele, Effie, susține că a fost abuzată „psihologic, emoțional și sexual” în timpul relației care a durat 4 ani.

Actorul Armie Hammer, acuzat că a violat o fostă iubită

În videoclipul publicat în mediul online, Effie plânge în timpul în care mărturisește că i-a fost teamă pentru viața ei în timpul relației cu actorul. „A devenit din ce în ce mai violent”, a mărturisit Effie. „Am crezut că mă va omorî”, a completat.

Alături de avocata ei, Gloria Allred, Effie a dezvăluit că abuzul a escaladat la viol pe 24 aprilie 2017, când ea avea 20 de ani. Potrivit tinerei, actorul i-a „lovit în mod repetat fața de perete”. Abuzul ar fi făcut-o pe Effie să ia în considerare suicidul. Armie și Effie s-au cunoscut în februarie 2016, pe Facebook.

„Mi-am pierdut dorința de a trăi. Voiam ca suferința să se oprească”, a mai spus Effie. Avocații actorului au negat toate acuzațiile. Gloria, avocata tinerei, va găzdui o conferință de presă publică.

„Corespondența lui [Effie] cu domnul Hammer subminează și infirmă acuzațiile sale revoltătoare. Încă din 18 iulie 2020, [Effie] i-a trimis texte grafice domnului Hammer spunându-i ce vrea ca el să-i facă ei”, arată declarația avocaților actorului. „Domnul Hammer a răspuns clarificând că nu vrea să mențină acel tip de relație cu ea.”

„Nu a fost niciodată intenția domnului Hammer să o facă de râs, să-i expună fetișurile sau dorințele sexuale ciudate, dar chestiunea a escaladat la un alt nivel după ce ea a angajat un avocat civil care să găzduiască o conferință de presă publică”, a continuat declarația.

Citește și:

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

„Cu adevărul de partea sa, domnul Hammer se bucură că are oportunitatea de a clarifica situația. Din prima zi, domnul Hammer a susținut că toate interacțiunile sale cu Effie și cu celelalte partenere sexuale ale lui au fost complet consensuale, discutate și acceptate reciproc.

Nevoia de atenție a lui Effie și măsurile legale luate fără consiliere îngreunează obținerea dreptății pentru victimele reale ale violenței sexuale.” Ca răspuns, avocata lui Effie a declarat: „Îl provoc pe Armie Hammer să prezinte toată corespondența lui cu Effie, nu doar fragmente ale ei, poliției din Los Angeles și să răspundă autorităților în persoană nu prin avocații săi”.

Effie este a treia fostă iubită a actorului care îl acuză de abuz

O altă fostă iubită, Courtney Vucekovich, a declarat anterior pentru Page Six că Armie i-a spus că vrea „să o pună pe grătar și să o mănânce”. „Te atrage repede în relație”, a mai explicat.

„Te captivează și, prin carisma lui, te face să adopți comportamente întunecate, grele și care te consumă mental, fizic, emoțional, financiar, din toate punctele de vedere”, a mai spus.

O altă fostă iubită, Paige Lorenze, susține că actorul „a folosit un cuțit pentru a scrie litera A pe pielea ei lângă zona intimă” și ar fi „învinețit-o intenționat ca metodă de însemnare”. Actorul se află în Insulele Cayman unde fosta lui soție, Elizabeth Chambers, și cei doi copii ai lor locuiesc.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter