Cuba Gooding Jr., acuzat de viol. Actorul este deja implicat într-un proces pentru hărțuire sexuală

De Unica.ro, pe
După ce a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei, Cuba Gooding Jr. este din nou în centrul unui scandal de acest gen. O femeie susține că actorul ar fi violat-o de două ori, într-o cameră de hotel. 

O femeie a povestit în plângerea depusă la Curtea federală din Manhattan că l-ar fi întâlnit pe Cuba Gooding Jr. (52 de ani) într-un local din Greenwich Village, în 2013. Aceasta ar fi fost de acord să îl însoțească la hotel, unde ar fi trebuit să se întâlnească cu prietenii lui şi o prietenă a ei.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Actorul ar fi convins-o să urce în camera lui, pe motiv că voia să se schimbe, și ar fi atacat-o. Femeia susține că l-a respins în repetate rânduri, însă Gooding nu a ascultat-o. În plângerea depusă, aceasta a declarat că incidentul a traumatizat-o și cere daune.

Premiat cu Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, Cuba Gooding Jr. a transmis prin avocatul său că „presupusul eveniment nu a avut loc niciodată”, potrivit BBC.

„Clientul meu este complet nevinovat de oricare dintre aceste acuzaţii şi suntem încrezători că procesul va fi respins. Este vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie”, a transmis avocatul Mark Heller.

Citește și: 5 vedete care au avut ieşiri violente în public

Acuzația vine la distanță de niciun an de când Gooding a pledat nevinovat pentru acuzația că ar fi molestat sexual mai multe femei. Acestea au susținut că actorul le-ar fi atins într-o manieră nepotrivită, în baruri și cluburi de noapte din Los Angeles, New York și Dallas. Aceste presupuse acte ar fi avut loc între 2001 și 2018.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter