Surpriză de proporții pentru Kylie Jenner! Ce cadou a primit vedeta

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 07 noiembrie 2018, 17:05
Nu este Ziua Îndrăgostiților, dar Kylie Jenner e înconjurată de multă iubire! Marți, Jenner,( în vârstă de 21 de ani) și-a găsit casa decorată cu sute de tradafiri roșii și lumânări. Kylie a postat pe pagina de Instagram un videoclip în care le-a arătat curioșilor cum a fost surprinsă! 

casa lui Kylie Janne

Casa plina de trandafiri

Nu este prima surpriză de acest gen pentru Kylie

În clipul postat pe Instagram, se pot vedea zeci de buchete de trandafiri roșii care acoperă scările, sufrageria, precum și holurile casei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

hell of a way to end the night 🌹♥️

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Deși Jenner nu a specificat de la cine sunt florile, nu ar fi pentru prima dată când Travis Scott, iubitul vedetei, ar fi surprins-o printr-un aranjament generos. În luna octombrie, Kelly a mai postat pe Instagram un video cu sute de trandafiri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

just because flowers are the best kind😫😫😍 thank u hubby

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Kylie Kristen Jenner este o personalitate de televiziune americană, femeie de afaceri, antreprenor, model și personalitate social media. Ea este cunoscută pentru apariția în reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, show creat împreună cu părinții și cu surorile Kourtney, Kim, Khloe, Kendall și Rob, care le-a adus acestora un mare succes, făcându-I cea mai cunoscută familie din Statele Unite. Ea este mezina clanului Kardashian-Jenner. Tatăl ei, înainte numit Bruce Jenner, a devenit femeie în urma unei operații de schimbare de sex și de atunci se numește Caitlyn Jenner. În prezent, vedeta are o relație cu Travis Scott și este mama unei fetițe. Kylie are o avere impresionantă de aproximativ 900 milioane de dolari.

Citește și: „Ce rujuri trebuie să folosești pentru a avea buze asemenea lui Kylie Jenner”

„Îmbracă-te precum Kylie Jenner”

Sursă: Instagram, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter