Suma uriașă pe care a primit-o Ariana Grande pentru a concerta la Coachella

De Oana Savin, pe
Ariana Grande a plecat cu o sumă uriașă după cele două seturi de la Coachella. Artista a primit un onorariu mai mare ca orice altă vedetă care a urcat pe scenă.

Ariana, în vârstă de 25 de ani, a avut două seturi de concerte la festivalul Coachella, iar pentru asta a primit nici mai mult nici mai puțin de 8 milioane de dolari. Potrivit Variety, cântăreața a obținut această sumă nu doar datorită popularității sale, ci și în semn de mulțumire pentru că a acceptat invitația de a cânta în ultimul moment.

Setul de la Coachella trebuia să fie susținut, de fapt, de Kanye West, însă acesta a dorit să apară în ultimul weekend al festivalului.

Ariana va reveni pe scena Coachella pentru un nou set, duminică, 21 aprilie.

Cofondatorul Coachella, Paul Tollet, a dezvăluit, în anul 2017, că pentru un set la Coachella un artist este plătit cu 3-5 milioane de dolari, aproape jumătate din cât a primit Grande.

Ariana a urcat pe scenă duminică alături de invitații ei: ‘N Sync, Nicki Minaj, Diddy şi Mase.

Cu această ocazie, artista i-a adus un tribut și fostului ei iubit, Mac Miller, care a murit în 2018 din cauza unei supradoze.

Ariana Grande-Butera, cunoscută prefesional ca Ariana Grande, este o actriță, cântăreață și cantautoare americană. a debutat în actorie în 2008, jucând rolul lui Charlotte în musical-ul 13 la Broadway. Între 2010 și 2013, ea a jucat-o pe Cat Valentine în sitcomul de pe Nickelodeon – Victorious, iar mai târziu a primit un rol în Sam & Cat. În martie 2013 s-a lansat și în muzică și de atunci a înregistrat un succes fulminant.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter