Actorii Pete Davidson și Pheoebe Dynevor s-au despărțit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 decembrie 2021, 12:40

Actorii Pete Davidson (27 de ani) și Pheoebe Dynevor (26 de ani) s-au despartit după cinci luni de relație. Zvonurile că cei doi sunt împreună au apărut la începutul acestui an, iar ultima oară când au fost fotografiați în postură de cuplu a fost în luna iulie, când cei doi s-au dus la turneul de tenis de la Wimbledon.

Recent, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit că relația lor amoroasă s-a încheiat.

“Pheobe a fost ocupată cu filmările pentru “Birdgerton” în UK, în timp ce Pete s-a dus în SUA pentru a apărea în “Saturday night live” și pentru a începe să filmeze pentru noua peliculă “Meet Cute”. În mod evident, restricțiile din pandemie și călătoriile nu i-au ajutat în relație. Relația dintre ei a fost ca o furtună și au fost foarte atașați unul de celălalt. Dar distanța le-a pus la încercare idila. S-au distrat, s-au simțit bine împreună și vor rămâne apropiați, dar dacă nu se va întâmpla ceva drastic, relația dintre ei nu se va mai remedia”, a spus o sursă apropiată fostului cuplu, potrivit presei internaționale.

Înainte de relația cu Pheoebe Dynevor, Pete Davidson a fost logodit cu Ariana Grande. Cei doi au avut o relație scurtă și s-au despărțit la câteva luni după ce anunțaseră că s-au logodit.

Citeşte şi: Ariana Grande rupe tăcerea după moartea lui Mac Miller: „Îmi pare atât de rău”

La momentul respectiv, Pete i-a dăruit iubitei sale un inel de logodnă cu diamant în valoare de 100.000 de dolari. Acesta a mărturist atunci că Ariana Grande era femeia vieții lui și că se simte norocos: ”Sunt foarte, foarte norocos, sunt foarte, foarte iubit, foarte norocos mă simt. (…) Cred că suntem meniți să fim împreună”, a declarat artistul în vârstă de 24 de ani.

Situația dintre Pete și Ariana s-au schimbat complet după ce fostul iubit al Arianei, Mac Miller, a murit la doar 26 de ani în urma unei supradoze.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter