Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Arianei Grande?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 10:28

Duminică, 20 decembrie, Ariana Grande (27 de ani) a confirmat în mediul online că ea și agentul imobiliar Dalton Gomez (25 de ani) s-au logodit. „Pentru totdeauna și încă puțin”, a scris în descrierea mai multor imagini.

Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Arianei Grande?

Dalton s-a născut și a crescut în San Bernardino, California de Sud, înainte de a se muta în Los Angeles. În prezent, lucrează ca agent imobiliar pentru grupul Aaron Kirman, care vinde proprietăți de lux în zone rezidențiale din Los Angeles.

Dalton l-a ajutat pe avocatul artistei să-și vândă proprietatea în valoare de 7,5 milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de actorul Kunal Nayyar, din serialul The Big Bang Theory.

Șeful lui Gomez, Aaron Kirman, i-a servit drept agent imobiliar artistei. El a fost cel care i-a vândut proprietatea în care locuiește cu 13,7 milioane de dolari. În august 2020, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că „Ariana căuta o proprietate în afara Los Angelesului, iar echipa ei a pus-o în legătură cu Dalton”.

„Imediat cum l-a văzut i s-a părut drăguț și chipeș. A cerut echipei să stabilească o întâlnire doar cu el. S-a îndrăgostit de el la scurt timp după ce l-a cunoscut.” Dalton și Ariana au numeroși prieteni în comun și, mai mult decât atât, amândoi iubesc câinii. În trecut, Dalton a fost dansator.

Despre relația lor se speculează încă din februarie 2020, cu toate acestea, perechea a confirmat zvonurile în mai, printr-o apariție în videoclipul piesei Stuck With U a solistei în colaborare cu artistul Justin Bieber (26 de ani).

„Este o perioadă fericită. Toată lumea e fericită. Familiile lor sunt fericite”, a declarat o sursă pentru E! News. „Nu pot fi mai încântați decât sunt deja”, a completat.

În octombrie, o altă sursă dezvăluia că perechea este îndrăgostită lulea. „Ariana este îndrăgostită nebunește. Este o relație sănătoasă. Le place să fie normali, iar Ariana iubește cât de cu picioarele pe pământ este Dalton.

Nebunia industriei din care face parte este echilibrată în viața ei intimă. Petrec mult timp la ea acasă.” Ultimul album al Arianei, Position, a fost „în mod clar inspirat de sentimentele și de relația ei”, a adăugat sursa. „Este îndrăgostită și voia să exprime asta prin muzica ei.”

Înaintea relației cu Dalton, Ariana a format un cuplu cu comediantul Pete Davidson (27 de ani). Fostul cuplu s-a logodit în iunie 2018, însă s-a despărțit patru luni mai târziu.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este noul iubit al Cristinei Cioran? „Ne-am cunoscut la o petrecere”

Anul 2020, dificil pentru artista Pink. Ce probleme de sănătate a avut

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter