Un bărbat a pătruns ilegal în locuința Arianei Grande de ziua solistei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 29 iunie 2022, 19:06

Stalkerul Aharon Brown a pătruns în locuința Arianei Grande din Monecito, California, pe 26 iunie, ziua în care artista a împlinit 29 de ani. Bărbatul are un ordin de restricție împotriva artistei, ordin pe care l-a încălcat în repetate rânduri.

Un bărbat a pătruns ilegal în locuința Arianei Grande de ziua solistei

Artista nu se afla acasă în momentul în care Brown i-a invadat proprietatea. Brown a mai fost arestat în septembrie 2021 după ce, tot pe proprietatea solistei, a amenințat-o atât pe ea, cât și echipa ei de securitate cu un cuțit de vânătoare. „O să vă omor”, a țipat Brown.

„Mă tem pentru siguranța mea și a familiei mele”, a declarat Ariana în documentele oficiale prin care a cerut un ordin de restricție împotriva lui Brown. „Mi-e frică, în lipsa unui ordin de restricție, că domnul Brown va continua să apară în locuința mea în încercarea de a mă răni, de a mă ucide ori de a ucide membrii familiei mele”, a continuat.

Brown a primit un ordin de restricție, ordin pe care bărbatul l-a încălcat de mai multe ori. Marți, 28 iunie, Brown trebuia să se prezinte la Poliție, însă, cu două zile înainte, a încercat din nou să se apropie de solistă. De pe 28 iunie, Brown este în arest.

Ariana și logodnicul ei, Dalton Gomez, s-au căsătorit în mai 2021. Evenimentul a avut loc în locuința solistei. Ceremonia a fost intimă, fiind prezenți mai puțin de 20 de invitați.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, va primi jumătate din pensia actorului

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Citește și: Fiica lui Paul Walker a vorbit despre experiența ei cu avortul după ce Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite a anulat acest drept al femeilor

Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Arianei Grande?

Dalton s-a născut și a crescut în San Bernardino, California de Sud, înainte de a se muta în Los Angeles. În prezent, lucrează ca agent imobiliar pentru grupul Aaron Kirman, care vinde proprietăți de lux în zone rezidențiale din Los Angeles.

Șeful lui Gomez, Aaron Kirman, i-a servit drept agent imobiliar artistei. El a fost cel care i-a vândut cu 13,7 milioane de dolari proprietatea în care locuiește în prezent. În august 2020, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly„Ariana căuta o proprietate în afara Los Angelesului, iar echipa ei a pus-o în legătură cu Dalton”.

„Imediat cum l-a văzut i s-a părut drăguț și chipeș. A cerut echipei să stabilească o întâlnire doar cu el. S-a îndrăgostit de el la scurt timp după ce l-a cunoscut”, a mai declarat o sursă. În trecut, Dalton a fost dansator.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter