Ariana Grande s-a căsătorit în secret cu Dalton Gomez

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 10:24
Cântăreața pop Ariana Grande și logodnicul ei, agentul imobiliar Dalton Gomez, s-au căsăstorit în secret. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, în casa artistei din Montecito, California.

Ariana Grande (27 de ani) și Dalton Gomez (25 de ani) s-au căsătorit în secret, după ce în luna decembrie 2020 și-au anunțat logodna. Cei doi formează un cuplu din ianuarie 2020 și au stat împreună în perioada pandemiei, în casa artistei din Los Angeles. Ceremonia a fost una restrânsă, cu mai puțin de 20 de persoane și a avut loc în casa cântăreței din Montecito, California.

„A fost restrânsă și intimă – mai puțin de 20 de persoane. Atmosfera era atât de fericită și plină de dragoste. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericite”, au declarat surse apropiate pentru People.

„Atât Ari, cât și Dalton iubesc Montecito. Ei petrec mult timp acolo”, a mai declarat o sursă pentru People. „Pare firesc să se căsătorească la frumoasa și istorica casă a lui Ari”, a completat aceasta.

Citește și: Ariana Grande a postat o imagine a creierului ei. Incredibil ce s-a observat!

Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu până acum

Sandra Izbașa s-a căsătorit în secret? Sportiva s-a dat singură de gol

Povestea de dragoste dintre Ariana Grande și Dalton Gomez

Despre relația lor se specula încă din februarie 2020, dar perechea a confirmat zvonurile în luna mai, printr-o apariție în videoclipul piesei Stuck With U a solistei și a artistului Justin Bieber. Ariana Grande și-a anunțat logodna printr-o postare pe rețelele de socializare cu inelul primit de la iubitul ei și alte imagini cu ei doi.

„Pentru totdeauna și încă puțin”, a scris artista în descrierea imaginilor.

La vremea aceea, o sursă dezvăluia cum s-a cunoscut perechea. „Umblau prin aceleași cercuri. El a fost dansator în trecut și au mulți prieteni comuni. S-au cunoscut foarte bine în timpul carantinei. Au petrecut mult timp în doi acasă.”

În octombrie, o altă sursă dezvăluia că perechea este îndrăgostită lulea. „Ariana este îndrăgostită nebunește. Este o relație sănătoasă. Le place să fie normali, iar Ariana iubește cât de cu picioarele pe pământ este Dalton. Nebunia industriei din care face parte este echilibrată în viața ei intimă. Petrec mult timp la ea acasă.”

Înaintea relației cu soțul său, Ariana a format un cuplu cu comediantul Pete Davidson (27 de ani). Cei doi se logodiseră în iunie 2018, însă s-a despărțit patru luni mai târziu.

Intră în GALERIA FOTO să vezi imagini cu Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter