Ariana Grande s-a logodit. Primele imagini cu inelul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Sâmbătă, 30 iulie 2022, 10:11

După doar 10 luni de relație, Ariana Grande (27 de ani) și Dalton Gomez (25 de ani) s-au logodit. O sursă a confirmat informația pentru E! News.

„Este o perioadă fericită. Toată lumea e fericită. Familiile lor sunt fericite”, a declarat sursa. „Nu pot fi mai încântați decât sunt deja”, a completat.

Ariana Grande s-a logodit. Primele imagini cu inelul

Duminică, 20 decembrie, cântăreața a publicat pe Instagram mai multe fotografii alături de Dalton și câteva cu inelul de logodnă. Bijuteria are un diamant oval masiv alături de o perlă.

„Pentru totdeauna și încă puțin”, a scris în descrierea imaginilor. Despre relația lor se speculează încă din februarie 2020, cu toate acestea, perechea a confirmat zvonurile în mai, printr-o apariție în videoclipul piesei Stuck With U a solistei și a artistului Justin Bieber (26 de ani).

Ulterior, Ariana a publicat mai multe imagini alături de Dalton pe contul personal de Instagram. „Aproape 27 de ani”, a scris în descrierea mai multor fotografii înaintea aniversării sale. Printre respectivele imagini se afla și una alături de Dalton și de câinii ei.

La vremea aceea, o sursă dezvăluia cum s-a cunoscut perechea. „Umblau prin aceleași cercuri. El a fost dansator în trecut și au mulți prieteni comuni. S-au cunoscut foarte bine în timpul carantinei. Au petrecut mult timp în doi acasă.”

În octombrie, o altă sursă dezvăluia că perechea este îndrăgostită lulea. „Ariana este îndrăgostită nebunește. Este o relație sănătoasă. Le place să fie normali, iar Ariana iubește cât de cu picioarele pe pământ este Dalton.

Nebunia industriei din care face parte este echilibrată în viața ei intimă. Petrec mult timp la ea acasă.” Ultimul album al Arianei, Position, a fost „în mod clar inspirat de sentimentele și de relația ei”, a adăugat sursa. „Este îndrăgostită și voia să exprime asta prin muzica ei.”

Înaintea relației cu Dalton, Ariana a format un cuplu cu comediantul Pete Davidson (27 de ani). Fostul cuplu s-a logodit în iunie 2018, însă s-a despărțit patru luni mai târziu.

Foto: Instagram

Citește și:

De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea partenerei lui de viață

Persoanele cu sindromul Down sunt mai vulnerabile infecției cu noul coronavirus

Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu Renn, fiul lui cel mic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter