„Suflet de copil”: concert al Alinei Sorescu, pe 24 septembrie 2022, la Sala Palatului

Spectacolul „Suflet de copil” este un proiect care isi propune sa reinvie in fiecare dintre noi magia si bucuria copilariei, un show dedicat inocentei si puritatii.

Pe 24 septembrie 2022, pentru aproximativ doua ore, spectatorii sunt invitati sa isi reaminteasca, alaturi de cei mici, ce înseamnă să fii copil și sa uiti timpul.

Visele și emoțiile vor prinde viață, pe scena Sălii Palatului, iar caruselul de zâmbetele va aduna în suflete trairi desprinse din lumea basmelor copilariei, pentru fiecare spectator în parte, indiferent de varsta.

Invitații Alinei Sorescu, chemati sa intregeasca aceasta poveste magica, sunt Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Alina Sorescu cântă de la 4 ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară, dar și din afara, lansând 4 albume muzicale.

În 2011, Alina Sorescu a lansat „Atelierul de Muzica și Prezență Șcenică pentru Copii”. A evoluat constant și a devenit un reper în lumea celor mici, reusind sa construiasca trupa „Picii lu’ Soreasca”.

Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii devin artiști, capată încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

Biletele pentru spectacolul „Suflet de copil”, sunt disponibile pe Iabilet.ro , VivaBilet.ro și casieria Sălii Palatului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter