Alina Sorescu, despre emisiunea sa de la TVR: „E nevoie să fac câteva lămuriri”

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu a făcut primele declarații după ce s-a spus că a rămas fără rubrica ei din emisiunea „Vorbește corect”, difuzată de TVR 1.

Alina Sorescu a ținut să precizeze care este adevărul referitor la colaborarea sa cu TVR, după ce emisiunea „Vorbește Corect” a fost scoasă din grila de programare. Aceasta a mărturisit că sunt în discuție noi proiecte cu Televizunea Română.

(…) Se denaturează realitatea, așa că e nevoie să fac câteva lămuriri. Sunt în primul rând artist, iar profesia mea înseamnă activitatea mea muzicală, școala mea de muzică și prezență scenică pentru copii, Picii lu Soreasca, și comunitățile mele online.

Pe lângă acestea am avut și am numeroase alte colaborări punctuale. Sunt din 2002 colaborator al TVR și am răspuns cu mare plăcere, de fiecare dată când am fost solicitată, și când formatul mi s-a potrivit. În ultima perioadă am fost invitată de producătorii emisiunii „Vorbeste corect”, alături de picii din trupa mea, în edițiile speciale pe care le-au realizat pentru copii.

A fost ideea producătorilor ca, pe lânga oamenii de specialitate invitați (lingvisti, scriitori etc.), să se adreseze și copiilor, considerându-mă potrivită acestui context. Sunt în discuții pentru alte ediții speciale de acest gen, dar și pentru noi proiecte cu TVR. Am colaborat foarte bine și voi colabora de fiecare dată cu mare plăcere, fiind locul în care am crescut și care a completat activitatea mea artistică, a explicat artista, potrivit Libertatea.

Ce proiecte noi are Alina Sorescu

Artista a mărturisit că are o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional, cu multe proiecte artistice, inclusiv pentru Crăciun.

Emisiunea nu se mai face, acum s-au schimbat mai multe. La ei durează, trebuie aprobat orice. Posibil să am, însă, ceva de Crăciun. Eu am doar colaborări, acolo la TVR am crescut, mă știe toată lumea.

Voi face la Constanța spectacolul „Suflet de copil”, pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și mă pregătesc în același timp și pentru proiectele pentru Crăciun. E o perioadă foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii „Picii lu’ Soreasca”. Am avut și multe concerte în ultima vreme, a declarat Alina Sorescu pentru playtech.ro.

Citește și: Dan Negru, despre dispariția Andreei Marin și a Mihaelei Rădulescu de pe micile ecrane: „Un efect al sărăciei”

Delia Matache, după ce declarația ei despre copii a stârnit un val de reacții în mediul online: „N-am dat lecții niciodată nimănui”

Lora reacționează după ce Adina Alberts i-a dat Deliei sfaturi pe internet: „Nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belșug”

Părinții nu i-au dat voie să se mărite cu iubirea vieții ei. Peste 40 de ani a găsit o bucată de ziar ascunsă de mama ei

„Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred”

Pe lângă școala de muzică, concerte și proiecte în televiziune, artista este activă și în mediul online, acolo unde are o comunitate mare.

La școala mea, eu mă ocup de tot, inclusiv de ținutele copiilor. Mă ocup cap-coadă, de toată apariția și imaginea loc. Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii. Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact. Numărul lor e fluctuant, nu e relevant. Sunt cursuri extra-școlare, nu e obligatoriu.

Am totodată comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor, a mai mărturisit aceasta.

Alina Sorescu, și Alexandru Ciucu, divorț cu scandal

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după la finalul anului trecut, după 13 ani de căsnicie. Solista a depus actele de divorț abia la începutul lui 2022. Solista a părăsit vila familiei din Pipera și s-a mutat cu părinții și cu fiicele sale și ale designerului, Carolina și Raisa, într-un apartament de 4 camere.

În primăvara aceasta, creatorul de modă a cerut instanței ca domiciliul fiicelor lui și ale artistei să fie stabilit la el, în vila familiei. Instanța a decis, însă, ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor. Nemulțumit de decizia instanței, Alexandru a făcut apel. Nici acest efort nu a avut un rezultat satisfăcător pentru designer.

Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața, și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus, pentru copii, a declarat Alina Sorescu, în emisiunea „Teo Show”, în urmă cu câteva luni.

Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt, a mai declarat Alina Sorescu în emisiunea „Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu.

Fanii sunt de părere că Alina Sorescu „strălucește” după separarea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu s-ar fi „transformat” în bine în urma separării de designerul Alexandru Ciucu, susțin urmăritorii solistei din mediul online.

„Radiezi de când nu mai ești cu arogantul ăla…”; „Ești o frumusețe rară, Alina. O mămică exemplu!!!”; „Impecabilă în toate postările!”; „Și în culoare asta superbă… strălucești!”; „Întotdeauna ai fost și cred că o să fii extrem de frumoasă!”; „Ești un vis frumos, ireal de… delicată”; „Zâna bună”; „Ești superbă!”; „Ești minunată!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor Alinei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter