S-a stabilit cauza morții actriței Betty White. Ce scrie în certificatul de deces

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 ianuarie 2022, 15:26

Actrița americană de comedie, Betty White, s-a stins din viață pe 31 decembrie 2021, cu două săptămâni înainte de a împlini vârsta de 100 de ani.  Îndrăgita artistă a decedat în reședința ei.

„Chiar dacă Betty era pe cale să împlinească 100 de ani, am crezut că va trăi pentru totdeauna”, a spus agentul său, Jeff Witjas, în seara în care a murit, conform The Guardian.

Citeşte şi: Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

Recent, s-a stabilit cauza oficială a decesului actriței.

Potrivit informațiilor obținute de publicația TMZ, care a intrat în posesia certificatului de deces al actriței, aceasta a suferit un accident vascular cerebral cu șase zile înainte de a muri. Se pare că după ce a fcut AVC-ul, actrița a rămas în stare bună, a fost conștientă, dar șase zile mai târziu a decedat în somn, în ultima dimineață a anului 2021.

Betty White s-a născut în anul 1922 și urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie. Actrița a câştigat patru premii Globul de Aur, în anii 1986, 1987, 1988 şi 1999 pentru „cea mai bună actriţă de televiziune” cu rolul din producția „The Golden Girls”, opt premii Emmy și trei premii “Screen Actors Guild Awards”. Betty White a jucat până în ultima parte a vieții, la 92 de ani apărând ăn serialul de comedie “Hot in Clevend”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter