Nepoata Oliviei Newton-John a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale actriței înainte de deces

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 12:56

Nepoata actriței Olivia Newton-John a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale acesteia înaintea decesului. Olivia, celebră pentru rolul lui Sandy din arhicunoscutul musical „Grease” (1978), s-a stins din viață pe 8 august 2022, la 73 de ani, după o luptă de 30 de ani cu cancerul la sân.

Nepoata Oliviei Newton-John a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale actriței înainte de deces

„Nu a fost doar cancerul de vină, au fost și alte complicații de la timpul petrecut în spital cu un sistem imunitar slăbit”, a declarat Totti Goldsmith pentru 9 Now News. „A contractat infecții secundare. Starea ei s-a degradat mult în ultimele 5-6 zile”, a continuat.

Totti a mai dezvăluit că actrița lua cannabinoizi în ultima vreme, însă că durerile sale erau din ce în ce mai intense, medicamentele nefiind foarte utile. „Chiar o ajutau, dar în ultima vreme au fost insuficiente. Olivia s-a luptat cu multă durere”, a mai declarat Totti.

„Nu e un șoc (n.red.: decesul), știam cât de bolnavă era, mai ales în ultimele 5 zile”, a completat. Deși nu i-a putut fi alături fizic, locuind în Australia, în timp ce mătușa ei locuia în America, Totti a reușit să vorbească cu actrița la telefon.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Olivia Newton-John, fotografie emoționantă cu soțul în mediul online, înainte de moarte

„Nu am putut ajunge în America în timp util, deși voiam să-mi iau adio. L-am rugat pe soțul ei să-i țină telefonul la ureche. În cele din urmă, am putut vorbi prin apel video. I-am spus tot ce simțeam să-i spun. Am întrebat-o: «Ți-e frică de moarte?». Iar ea mi-a răspuns: «Nu. Am făcut mai multe în viață decât mi-aș fi putut imagina»”, a mai spus Totti.

Olivia a fost diagnosticată cu cancer la sân în 1992. Boala a recidivat în 2013 și în 2017. Olivia s-a îndrăgostit de producătorul John Easterling (70 de ani) la aproape 60 de ani. Cuplul s-a căsătorit în anul 2008, în Peru. Anterior, din 1984 până în 1995, Olivia a fost căsătorită cu actorul Matt Lattanzi (63 de ani). Din relația lor a rezultat o fiică, Chloe Lattanzi (36 de ani).

După decesul actriței, John a scris în mediul online: „Olivia a fost un simbol al triumfului și speranței timp de mai bine de 30 de ani în care și-a împărtășit experiența cu cancerul la sân. Inspirația ei vindecătoare și experiența sa inovatoare cu medicina alternativă vor fi în continuare parte a Fundației Olivia Newton-John, dedicată cercetării medicamentelor naturiste și a cancerului”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter