Olivia Newton-John, fotografie emoționantă cu soțul în mediul online, înainte de moarte

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 11:33

Olivia Newton-John, actrița cunoscută pentru rolul lui Sandy din arhicunoscutul musical „Grease” (1978), s-a stins din viață pe 8 august 2022, la 73 de ani, după o luptă de 30 de ani cu cancerul la sân. Decesul Oliviei a fost confirmat de soțul ei, producătorul John Easterling (70 de ani).

Olivia Newton-John, fotografie emoționantă cu soțul în mediul online, înainte de deces

Cu doar trei zile înainte, actrița a publicat în mediul online o imagine emoționantă cu partenerul ei de viață. Olivia s-a îndrăgostit de John la aproape 60 de ani. Cuplul s-a căsătorit în anul 2008, în Peru. Anterior, din 1984 până în 1995, Olivia a fost căsătorită cu actorul Matt Lattanzi (63 de ani). Din relația lor a rezultat o fiică, Chloe Lattanzi (36 de ani).

Tot cu trei zile înainte, în dreptul unei fotografii cu mama ei, Chloe a scris: „Mă înclin în fața acestei femei. Mama mea. Cea mai bună prietenă a mea”. După deces, în descrierea mai multor imagini alături de Olivia, Chloe a mai scris: „Vă iubim pe toți ❤️”.

Olivia și soțul ei, John, au fost prieteni timp de 20 de ani înainte de a deveni un cuplu în 2006. Perechea s-a apropiat după ce, o vreme, John a locuit în casa de oaspeți a actriței. În aceeași perioadă, producătorul a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia și-a fracturat baza coloanei vertebrale. A refuzat analgezicele și a revenit în casa de oaspeți.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: A murit Simona Pătraș, tânăra care a emoționat o țară întreagă după apariția în emisiunea „Visuri la cheie”

Citește și: 15 ani de la moartea lui Florian Pittiș. Cum i-a sfidat artistul mereu pe comuniști

Un an mai târziu, bărbatul a mers la unul dintre concertele Oliviei. Producătorul a fost impresionat și a simțit că solista are puteri vindecătoare prin muzică. Perechea a mers ulterior într-o aventură în Amazon, împărtășind aceeași pasiune pentru metodele alternative de vindecare.

Olivia a fost diagnosticată cu cancer la sân în 1992. Boala a recidivat în 2013 și în 2017. După decesul actriței, John a scris în mediul online: „Olivia a fost un simbol al triumfului și speranței timp de mai bine de 30 de ani în care și-a împărtășit experiența cu cancerul la sân. Inspirația ei vindecătoare și experiența sa inovatoare cu medicina alternativă vor fi în continuare parte a Fundației Olivia Newton-John, dedicată cercetării medicamentelor din plante și a cancerului”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter