Olivia Newton-John, diagnosticată pentru a treia oară cu cancer

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 septembrie 2018, 17:43
Actrița și cântăreața de origine australiană Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară. În cadrul unui interviu acordat postului Seven, aceasta a declarat că se tratează pentru cancer, maladie care i-a fost descoperită anul trecut, la baza coloanei vertebrale.

În prezent, ea se folosește de medicina modernă, dar și de remedii naturale.

Soțul meu este mereu lângă mine, mă susține și cred că voi învinge și acesta este scopul meu”, a declarat actrița, citată de CNN.

Newton-John a mai fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 1992, pe care a reușit să îl învingă. Apoi, ea a susținut campanii privind efectuarea anilizelor în acest sens. Mai mult, un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele: Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center.

Citește și: Zac Efron ar fi avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Cel de al doilea diagnostic a venit în anul 2013. Atunci a fost vorba despre un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, obligând-o să amâne un turneu în SUA şi Canada.

În urma acestui al treilea diagnostic, Olivia a afirmat că ia ulei de canabis pentur dureri, tratament care speră că va fi în curând disponibil și în Australia.

Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal… Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia”, a precizat ea.

În anul 2017, ea declara pentru CNN că este recunoscătoare că încă poate susține concerte, datorită fanilor.

Îmi place să cânt, este tot ce știu să fac. Este tot ce am făcut de când aveam 15 ani, așadar este viața mea”, spunea Olivia Newton-John atunci.

Citește și: Elton John a început ultimul turneu din carieră: “E timpul să spun mulţumesc tuturor fanilor”

Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. Discografic a debutat în anul 1971, cu „If not for you”.

De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter