Olivia Newton-John susține că este bântuită de două celebrități

De Oana Savin, pe
Olivia Newton-John susține că este bântuită de două celebrități care au ajutat-o de-a lungul timpului să își dezvolte cariera.

Actrița a declarat că prietenii ei care au decedat în urmă cu mai mulți ani se află întotdeauna alături de ea pe scenă și îi dau indicații.

Newton-John spune că atât Karen Carpenter, de la trupa The Carpenters care a murit în 1983, cât și John Denver, cântăreț ce a decedat în 1997, sunt lângă ea de fiecare dată când urcă pe scenă.

Olivia, în vârstă de 70 de ani, a vorbit despre companionii ei fantome, printre care se mai află fiica unei prietene care a murit când era doar un copil, în cartea sa, „Don’t Stop Believin”, relatează The Mirror.

A fost alături de mine dintotdeauna, împreună cu părinții mei, sora mea și alți prieteni apropiați care au decedat, precum Karen Carpenter și John Denver. Adesea simt ca și cum se află în jurul meu când sunt pe scenă. Sunt spiritele mele care mă ghidează, cărora le cer să mă susțină înaintea fiecărui show și care mă ajută să rămân puternică. Ei nu mai sunt, dar iubirea lor nu moare niciodată”, a scris artista în noua sa carte.

Olivia Newton-John a povestit și despre clipele dificile prin care a trecut în momentul morții lui Karen, care a decedat în urma unui stop cardiac cauzat de anorexie.

Vedeta a afirmat că se afla la Los Angeles ascultând radioul în mașină, când a auzit vestea.

A fost ca și cum cerul a căzut peste Pământ. Stomacul meu a lovit pământul”, a precizat ea.

Însă a doua zi a început să vadă fantoma prietenei sale.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter