Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

De Adelina Duinea, pe

Meghan Markle (40 de ani) are doi frați vitregi din primul mariaj al tatălui ei, Thomas Markle (77 de ani), și anume scriitoarea Samantha Grant (56 de ani) și personalitatea TV Thomas Markle Jr. (54 de ani). La doar câteva zile de la aniversarea ei de 40 de ani, fosta actriță a fost din nou atacată de propria familie.

Înscris în reality-show-ul australian Big Brother VIP, Thomas Markle Jr. și-a atacat sora vitregă în primul teaser al emisiunii TV. Pe 8 august 2021, creatorii show-ului au publicat pe Twitter videoclipul în care bărbatul își amintește o presupusă conversație avută cu Prințul Harry (36 de ani).

Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

„Sunt fratele lui Meghan Markle. Sunt cel mai mare frate dintre toți”, a început. Apoi, Thomas Jr. a redat o presupusă discuție cu Harry: „I-am spus: «Cred că îți va ruina viața. Este foarte superficială»”. Totodată, în ianuarie 2021, Samantha a lansat o carte despre Meghan numită The Diary of Princess Pushy’s Sister.

Într-un videoclip bonus apărut după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey, Meghan a spus: „Cred că ar fi foarte greu să spui totul când nu mă cunoști. Nu mă simt confortabil vorbind despre oameni pe care nu-i cunosc cu adevărat. Am crescut ca un copil singur la părinți, ceea ce toți cei care au fost alături de mine știu. Mi-am dorit frați”.

Samantha, din contră, a declarat: „Nu știu cum poate să spună că nu o cunosc și că a fost singură la părinți. Avem fotografii împreună surprinse într-o viață. Deci cum poate să spună că nu mă cunoaște?”.

Autoarea a publicat imagini cu ele de-a lungul trecerii anilor, inclusiv o imagine din 2008, de la absolvirea lui Meghan. Samantha susține că fotografia, care a fost surprinsă cu 13 ani în urmă, contrazice comentariul lui Meghan potrivit căruia ele nu s-ar mai fi văzut „de cel puțin 18, 19 ani”.

Citește și:

Meghan Markle a împlinit 40 de ani! 4 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Tatăl lui Meghan Markle își dorește să-și cunoască nepoții: „Sunt un bunic destul de bun”

Samantha întotdeauna și-a criticat sora în presă și pe rețelele sociale. Autoarea nu a fost invitată la nunta lui Meghan și a admis ulterior că „a fost rănită din cauza asta”. Meghan a rupt legătura cu tatăl și cu frații ei vitregi după căsătoria cu Harry din 19 mai 2018.

Deși a fost invitat la eveniment, Thomas Markle nu a ajuns din pricina unor probleme de sănătate. Ulterior, fostul director de lumini și imagine a acceptat bani și cadouri din partea paparazzilor în schimbul mai multor informații despre fiica lui.

Mai mult decât atât, Thomas a dat publicității fragmente dintr-o scrisoare pe care Meghan i-a trimis-o după nunta cu Harry. Ducii de Sussex au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și întreg trustul din care acesta face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea scrisorii respective.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează” de mai multă vreme. Ulterior, tatăl Ducesei a admis că el a fost cel care a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare, altele părându-i-se mult prea dureroase.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter