Lindsay Lohan, însărcinată. Farsă sau realitate?

De Diana Zagrean, pe

Lindsay Lohan a şocat fanii din toată lumea cu un anunţ neaşteptat. Vedeta a scris pe contul de Twitter că este însărcinată. Să fie o farsă de 1 aprilie?
Vedeta a scris următorul mesaj pe contul personal de Twitter: „E oficial. Însărcinată”.
Fanii ei au fost cu atât mai şocaţi, cu cât în urmă cu câteva zile, Lindsay Lohan a fost surprinsă de fotografi căzută sub o masă într-un club unde petrecea de zor.
Lindsay Lohan a făcut senzaţie în ultima vreme în presă cu excesele sale de alcool şi droguri, dar mai ales cu petrecerile nesfârşite şi stilul de viaţă haotic.
Lindsay Lohan, însărcinată. Farsă sau realitate?
Ea chiar a trebuit să se prezinte de curând la tribunal, într-un proces în care este acuzată că a minţit poliţia sub influenţa băuturilor alcoolice. Ea a primit sentinţa şi trebuie să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare. Până la executarea sentinţei, vedeta a ales să petreacă câteva zile …sau mai bine zis, nopţi în barurile şi cluburile din Brazilia.
Şocant este şi faptul că actriţa nu are o relaţie stabilă momentan, care să justifice aducerea pe lume a unui copil. Lindsay Lohan se întâlnește doar de câteva săptămâni cu Avi Snow, chitaristul formației City of the Sun.
Lindsay Lohan, însărcinată. Farsă sau realitate?
Ar putea fi vorba despre o glumă de 1 aprilie întârziat, deoarece la momentul postării mesajului pe reţeaua de socializare, în Brazilia era încă noaptea de 1 spre 2 aprilie. Fanii care au reacţionat imediat la mesaj, aşa speră, pentru binele eventualului bebeluş.


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter